De ikoniske Crocs er tilbage: Nu med nyt look

webmaster

364 uger siden

|

16/07/2017
Plastiksandalen med de iøjnefaldende farver indtager igen scenen. Spørgsmålet er, om de bliver en lige så stor succes og trendsætter som den oprindelige Crocs?

Dagens topnyheder

Hvis du var med på ”beatet” tilbage i 2006, så havde du sikkert et par Crocs – eller i det mindste kendte du en, som havde den funktionelle, men knap så pæne plastiksandal.

Crocs’ popularitet var enorm, men efterhånden så man færre og færre rende rundt i grønne, gule eller pink sandaler. Det billede kan nu ændre sig. For den populære Crocs er tilbage.

Det skriver Mirror

Det er modedesigneren Christopher Kane, der står bag designet af den nye Crocs, som skiller sig ud fra den oprindelige model ved at være designet med blandt andet tigerprint og strudsefjer.

Hos ’Global Product and Merchandising for Crocs’ tror man på det nye design. De tøvede i hvert fald ikke med at sige ja til Christophers Kanes ønske om at re-designe den ikoniske Crocs.

- Da Christopher Kane kontaktede os i forhold til denne mulighed, blev vi glade og begejstrede for at komme til at arbejde sammen med sådan et ikon inden for modeverdenen, fortæller Michelle Poole fra  ’Global Product and Merchandising for Crocs’.

Christopher Kane er også glad for samarbejdet:

- Jeg har altid været fan af de ikoniske Crocs. Jeg kan godt lide, at nogen opfatter dem som ”grimme”, og at de ikke er designet til at være feminine eller imponere. 

Crocs blev oprindeligt designet som fodtøj til sejlere, fordi bunden er skridsikker, og derudover efterlader sandalen ingen mærker. Det er netop det funktionelle, som Christopher Kane finder interessant ved den ikoniske sandal.

Hvis du vil have fat i et par af de nyeste Crocs starter prisen på cirka 550 danske kroner.

De nye Crocs kan dog først købes i butikkerne fra den 10. August, men allerede nu er der et begrænset antal til salg online.

Det er dog ikke alle, som er lige imponerede over det – i sin tid – populære fodtøj. Fodlæger advarer nemlig mod at gå i de populære Crocs i for lang tid