Derfor skal du forkæle din kæreste i både de gode og dårlige tider

Du kender det sikkert godt. Efter forelskelsen har lagt sig, og hverdagen har sat ind, er dig og din kæreste tilbage i dagligdagens trommerum. Herfra vil der være gode dage og mindre gode dage.

Sponsoreret indhold

Ligegyldig hvad er det vigtigt at holde fast i at passe på hinanden og forkæle hinanden i medgang og modgang.

De gode tider

Det er helt essentielt at holde fast i at forkæle hinanden i de gode tider. Det er her alle de gode minder bliver dannet, og det er ofte det, man tænker tilbage på, når de hårde tider kommer snigende. Og det gør de jo. En god måde at forkæle hinanden på er ved at fejre sin partner ved personlige begivenheder. Måske afslutter din kæreste en uddannelse, måske har han eller hun lavet et fremragende sportsligt resultat, eller måske har din kæreste bare været en ekstraordinær god kæreste.

Listen er lang, og forhåbentlig har dig og din kæreste en masse gode stunder og en masse ting at fejre. Men hvad skal man lige forkæle sin kæreste med? Det er selvfølgelig altid et godt udgangspunkt at kigge på, hvad din kæreste interesserer sig for.

Du kan læse mere her og få ideer til gaven til ham i alle aldersgrupper. Et andet godt bud er naturligvis også at finde på noget, i kan lave sammen. Det kan være alt fra en tur i biffen til en ferie sydpå. Så længe i er sammen, er det en sikker vinder.

De hårde tider

Selvom de gode tider er dejlige og helst skal fylde mest mulig, af den tid i er sammen, så kommer der hårde tider. Det kan man næppe komme udenom. Men faktisk er det de svære tider, der får to mennesker i et forhold, til at rykke tættere sammen. Det er i disse tider, i lærer hinandens svagheder at kende og finder ud af, hvordan i skal passe på hinanden. Netop i disse tider skal man hjælpe og forkæle hinanden.

Et godt eksempel på en svær tid, hvor man virkelig kan gøre en forskel, er hvis en af din kærestes nærmeste dør. Her kan du hjælpe med alle de praktiske ting, som er svære at håndtere følelsesmæssigt i situationen. Hvis du bor i hovedstadsområdet, kan du for eksempel hjælpe med at få ryddet afdødes dødsbo. Se mere på dødsbo København. Den vigtigste pointe er altså, at I skal hjælpe og forkæle hinanden i både gode og hårde tider.

 

Dagens Gossip