Det gør Århus til en attraktiv by

Århus er en by med kraftig vækst og tallene fra boligsidens markedsindeks viser, at det er en by der ved at vinde flere af danskernes hjerter i form af stigende efterspørgsel på århusianske boliger.

Vi undrer os over hvad det er der helt præcist gør Danmarks næststørste by så attraktiv, herunder finder du nogle af vores bud.

Uddannelse

Først og fremmest har byen sit eget universitet, Århus Universitet som har cirka 39.000 studerende på tværs af 130 forskellige videregående uddannelse.  Her kan man uddannes til alt fra pædagog til ingeniør, til ergoterapeut og skuespiller mv. Dette tiltrækker naturligvis en masse unge til sig, eller jysk boende danskere der flytter tættere til den mulighedsrige by. 

Overvejer du et boligsalg? Få lavet en boligvurdering i Århus nu

Privatlivet

Har man lyst til at bo i en storby, men stadig forblive i den vestlige del af landet af forskellige årsager som familie, arbejde mv. så kan Århus være svaret dertil. Århus er blandt andet en by i vækst og tiltrækker derfor også mange der har lyst til at arbejde i byen, der også er kendt som Smilets by.

Kultur

Århus blev i 2012 kåret som Europas kulturhovedstad. Her er der rige muligheder for både lækker mad, ferieområder, aktivt natteliv og turistattraktioner, som Den Gamle bydel, Moesgaard Museum, Tivoli Friheden der åbner til påsken, og det internationalt anerkendte ARoS - Århus Kunstmuseum mv. 

Geografi

Geografisk er Århus placeret i næsten hjertet af landet. Da Århus også er en havneby, er der mulighed for at tage færgen til Sjælland der varer lidt over 1 time. Har man planer om at rejse kan man på cirka en time nå til Billund og flyve derfra.  Vil man et smut til det tyske kan dette gøres på cirka 3 timer, hvor man kan nå Hamborg på under 4 timer.

Hvordan ser bolig tendenserne ud i Århus?

Har du planer om at flytte til Århus kan du se frem til svingende priser, hvor en ejerlejlighed på 150 kvadratmeter i gennemsnit koster 4.650.000 kroner, og en 200 kvm villa eller rækkehus står til cirka 4.5 mio. kroner. På maeglerinfo.dk kan du få 3 tilbud på 3 forskellige ejendomsmæglere i Århus. I Århus er en ejerlejlighed i gennemsnit mere værdifuld end en villa, hvor vi kan udlede, at efterspørgslen er højere på lejligheder i Århus.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip