Det skal fejres med øl

Hos Icelandair fejrer de nye fly, men det bliver ikke gjort med champagne – flyselskabet har i stedet for valgt at lancere en eksklusiv specialøl.

Champagne er den traditionelle fejringsdrink, men hos Icelandair har de øl i glasset. I forbindelse med lanceringen af det første Boeing 737 Max 8 fly, har det islandske flyselskab nemlig valgt at introducere specialøllen 737 IPA, som er en indisk Pale Ale, der officielt går under navnet '737 Transatlantic IPA'.

Øllen er tilgængelig for rejsende under Icelandairs transatlantiske flyvninger og kan ydermere findes i Saga Lounge i Keflavik lufthavn

Specialøllen 737 IPA er opkaldt efter Icelandairs nye fly, hvorfor den passende nok indeholder 7,37 % alkohol. Humlen i øllen stammer fra den nordamerikanske region ved navn Pacific Northwest, som grænser op til Stillehavet, hvor Boeing-flyene bygges. Malten stammer fra Europa, og øllet brygges på Boyne Brewhouse i Irland.

Som ikke-øl-drikkende skal man dog ikke føle sig snydt – der er noget til alle. Icelandair har nemlig i samme forbindelse valgt at introducere mineralvandet SKY, som består af islandsk kildevand og serveres gratis under flyvningerne.

 

Dagens Gossip