En hurtig løsning på en kaotisk kreditsituation

At stå i en kaotisk økonomisk situation er aldrig en rar følelse, især når det handler om kredit og dyr gæld.

Sponsoreret artikel

Der er utvivlsomt mange mennesker, der er eller har været i samme situation, og kan nikke genkendende til fornemmelsen og følelsen af, at være i sådan en situation. Er man havnet i en lignende situation, så er det utrolig vigtigt at forsøge at komme ovenpå igen og gerne med skindet på næsen.

Vi taler naturligvis om ​refinansiering af gæld​, og i denne artikel vil vi forklare, hvorfor der er flere fordele ved denne løsning.

Kæmper du med en stor gæld? Så læs med her.

Hvorfor refinansiering?

Først en enkel forklaring af hvad refinansiering er. Refinansiering drejer sig om at få erstattet dine dyre lån eller gæld med et lån, som er billigere – altså med en lavere rente. Har du for eksempel en høj gæld på kreditkortet med renter på 25%,, vil du kunne lave en refinansiering ved at optage et almindeligt forbrugslån, som du derved kan bruge til at få betalt din kreditkortgæld af med.

Dette er naturligvis et enkelt eksempel, men det illustrerer netop, hvor hurtigt og nemt du kan spare mange penge på din gæld på kort tid.

Hvis du står i en svær situation, hvor du er dårlig stillet i forhold til at have gæld på flere kreditkort og måske også har flere shopping konti’er, så er der ikke lang tid til til, at din situation bliver mere kaotisk. Hvis du befinder dig i en sådan situation, er der ikke lang vej inden du kan befinde dig i et kaos af betalingsanmærkninger og dertil inkassokrav. Derfor er det vigtigt, at du nu hurtigt og effektivt tager hånd om din økonomiske situation.

Få overblik nu og tag hånd om din situation

Hvis man er havnet i et uføre som situationen beskrevet ovenfor, er det vigtig at tage affære så hurtigt som muligt. Grunden til det er, at så kan man få hjælp, inden det er for sent. Når vi siger for sent, tænker vi på, hvis du allerede har fået betalingsanmærkninger, misset flere indbetalinger eller står med et inkassokrav. I dette tilfælde kan det være vanskeligt at finde en refinansierings-løsning, men man skal selvfølgelig forsøge.

Læs mere om betalingsanmærkninger

Har man dyr gæld fordelt over flere forskellige udbydere, opstår der oftest en uoverskuelig situation. Dette medfører tit, at regningerne bliver glemt og ikke betalt, og at man langsomt udvikler en skræk for at åbne postkassen og ens regninger, se mere om ​angst for rudekurverter​.

I tillæg til de høje renter på gælden, følger der også andre udgifter med, såsom fakturagebyrer og deslige. Fakturagebyrerne er for det meste høje og dyre og bliver hurtigt en tillægsafgift. Især hvis man har mange forskellige kreditkort eller små lån man betaler af på.

I hvert tilfælde er det vigtig at få overblik over, hvem du skylder penge, og hvor meget du skylder på de forskellige lån og kreditkort. Når der er dannet et overblik over skyldige beløb, kan der derefter søges om refinansiering af gælden med et forbrugslån, så hvis du får tilsagn om at kunne optage et forbrugslån, er du nået i mål. Du vil derved få hjælp til at betale din dyre gæld af, og vil kunne nyde at få overblikket over din økonomi, idet alle dine forskellige gældsposter vil være samlet i et og samme lån.

Husk også at renterne på et forbrugslån er betydelig lavere end på kreditkort, ligesom en simpel refinansiering vil derfor betyde meget for dig rent økonomisk hver eneste måned. Du sparer jo også mange penge hver eneste måned på de nævnte låneudgifter - såsom fakturagebyrer.

En bedre hverdag venter på dig

Som du kan se, er det i bund og grund bare enkelte trin, der skal tages, for at man kan komme ud af en kaotisk kreditsituation. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at gøre alt arbejdet selv, men at du rent faktisk kan få hjælpe til det.

En lånemægler kan hjælpe dig med at sende ansøgning til en række banker, så du kan få tilbud fra flere banker og på kun en ansøgning. Du vælger det tilbud, som er det bedste for dig økonomisk, og derefter lader du banken fikse dine problemer for dig.

Sådan løser du en kaotisk kreditsituation enkelt og hurtigt.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip