Få bugt med hvepsene

Sommeren 2019 er et stort insektår. Vinteren var meget mild, og foråret og forsommeren har været varm og på alle måder optimal for både planter og insekter.

Sponsoreret artikel

Generelt er det jo dejligt med vækst og frodighed, men når det kommer til enkelte insektarter, så giver den øgede mængde anledning til både irritation og utryghed. Især når for eksempel hvepse i et stort antal vælger at slå sig ned tæt på vores bolig, så er vi knapt så begejstrede. Dem vil vi faktisk helst være fri for at have så tæt på. Det kan der gøres noget ved.

At fjerne et hvepsebo

Det er selvfølgelig muligt at fjerne eller bekæmpe et hvepsebo. Det er dog forbundet med en vis risiko, for hvepsene er ikke selv indstillet på at flytte. Når du nærmer dig deres bo, og de oplever boet og dets indbyggere truet, så møder de dig med en vis aggressivitet. 

Hvis der er tale om et ret stort bo, så vil der være tilsvarende mange hvepse deri. Hvepsestik er ikke farlige, men de er absolut ikke behagelige. Særligt hvis du er allergisk over for deres stik, skal du tage dine forholdsregler og undgå at blive stukket.

Der er flere metoder til at fjerne hvepsebo på. Du kan for eksempel lægge en plasticpose omkring boet og få det fjernet på den måde, hvis det sidder, så du kan komme til det. Der findes også nogle effektive sprøjtemidler, som du kan bruge imod hvepsene. 

Uanset hvilken metode du bruger, så er det mest effektivt at fjerne boerne tidligt på sommeren, lige så snart du opdager det, inden der bliver større. Desuden vil det være bedst at gøre det om aftenen, da hvepsene da er mest rolige.

Klæd dig godt på, og sørg for, at hele kroppen er dækket af tøj, så du undgår at blive stukket.

Få professionelle folk til at fjerne hvepseboet

Sidder boet på et sted, hvor du ikke kan komme til det, eller er du ikke tryg ved at skulle til at fjerne det selv, så kan du bede et professionelt firma, som for eksempel Anticimex til at komme at fjerne det for dig. De gør det hurtigt og effektivt, og du kan derefter nyde at sidde på terrassen og nyde vores dejlige danske sommer uden at blive forstyrret af hvepse i et stort antal.

Firmaet er landsdækkende, så uanset hvor du befinder dig, så kan du ret nemt og hurtigt blive fri for at have hvepsene alt for tæt på dig.

Når du får et skadedyrsbekæmpende firma til at fjerne diverse hvepsebo og lignende fra dit hus, så kan du være sikker på, at det bliver gjort grundigt. Dermed risikerer du ikke, at hvepsene bare begynder forfra igen.

Desuden vil en fagmand kunne vejlede dig i, hvordan du bedst muligt kan undgå, at problemet opstår igen.

Gå resten af sommeren 2019 i møde uden at være generet af at dele bolig med store sværme af hvepse.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip