Få den optimale sommergarderobe med Ganni

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at din garderobe formentlig skal opgraderes med et par lækre sommerstyles.

Sponsoreret artikel

Her er det danske brand Ganni en favorit, når det gælder sommerlette kjoler og feminine sandaler med et tvist. Få idéer til, hvad du skal fylde i garderoben denne sommer og køb Ganni online her.

Luftige blomstrede kjoler

Ganni er kendt for sine altid smukke blomstrede styles. Og dette forår og sommer er ingen undtagelse. Hylderne bugner af kjoler i blomstrede mønstre, lange som korte. Farverne er altid perfekt harmonerede og med masser af sommervibe.  

Gå efter de korte blomstrede kjoler, hvis du ønsker et mere ungdommeligt og friskt udtryk. De lidt længere kjoler giver dig i stedet et mere sofistikeret look, samtidig med at det blomstrede mønster giver liv til dit outfit. Kjolerne er lette at style med et par strømpebukser eller jeans, hvis det lunefulde danske sommervejr ikke viser sig fra sin bedste side. Vær ikke bange for at style dit outfit med farvede strømpebukser i stedet for de klassiske sorte – det giver endnu flere sommerfornemmelser til dit outfit.  

Smukke, feminine blonder  

Du kommer ikke udenom blonder i din sommergarderobe. Her er Ganni også et af de bedste brands på markedet til hele tiden at gentænke og forny blonden.  

Blonder er både smukke og feminine, men i flere styles fra Ganni får blondekjolen lidt mere kant i form af snit og pasform. På den måde får blondekjolen balance, så det ikke bliver for feminint, hvis du ikke er til det. Samtidig kan du selv give din kjole med blonde kant ved at sætte en rå bikerjakke eller støvler til.  

Let og behageligt fodtøj  

Ganni laver ikke bare smukke kjoler, trøjer og bukser, det danske brand designer også sko og sandaler med et anderledes tvist. Fælles for dem er, at de sidder godt på foden og er behagelige at gå i.  

Din sommergarderobe bør både bestå af et par lækre sandaler og cool sneakers. Begge dele er anvendelige i løbet af sommeren, der både kan stå på hedebølge og kolde vinde. Sneakers og sandaler er begge gode til at sætte stilen i dit outfit. Hvor sandalerne understreger et feminint look, kan et par sneakers i stedet understrege et casual udtryk.  

Sæt prikken over i’et med solbriller  

Ingen sommer uden et par stilfulde solbriller. Ganni laver et væld af lækre solbriller i både runde og kantede former, så du kan finde dem, der bedst matcher dit look.  

Solbriller er ikke bare et must i garderoben til at sætte prikken over i’et i dit outfit. De er også uundværlige, når du vil skåne dine øjne mod solens skarpe og skadelige stråler.

Dagens Gossip