Få en oplevelse for livet: Tag på safarirejse til Tanzania

Der er stor forskel på, hvordan folk foretrækker at holde ferie. En stor del af den danske befolkning har en særlig forkærlighed for de traditionelle charterferier.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det er noget, der tiltaler dig. Det kan være, at du ønsker at opleve noget mere og ikke blot dase ved en opvarmet pool.

I så fald bør du bestemt inddrage en safarirejse i dine overvejelser. Mere specifikt, så bør du overveje én af de mange safarirejser til Tanzania, hvor du kan få lov til at opleve dyrene på savannen helt tæt på.

Afrejse hele året rundt

Én af de klare fordele ved at vælge Tanzania som feriedestination er, at der er afrejse hele året rundt. Der er godt vejr alle årets 365 dage, hvilket muliggør, at du kan tage på safarirejse, når det passer ind i netop din kalender. Hvis du eksempelvis foretrækker at rejse udenfor den primære sæson, så er dette muligt.

Samtidig er det også muligt at få skræddersyet rejsen til dine ønsker. De rejsebureauer, der har valgt at specialisere sig i denne type af rejser, ved godt, at det handler om unikke oplevelser. Derfor er de også villige til at gå det ekstra skridt, der kan sikre, at det bliver til netop dén rejse, du altid har drømt om.

Hvorfor skal jeg tage på safarirejse i netop Tanzania?

Der er flere årsager til, at Tanzania er en populær destination for safarirejser. Det skyldes dog primært, at man i Tanzania ikke blot finder de højeste koncentrationer, men også flest variationer af dyr. Det betyder, at der kort sagt er enorme mængder af dyr – og så er det blot et plus, at naturen er enestående smuk.

Af netop disse årsager kaldes Tanzania ofte for en af verdens bedste safarilande. Der er således god grund til at glæde sig, hvis du har planlagt en safarirejse til Tanzania. Samtidig bør det også understreges, at cirka en tredjedel af Tanzanias samlede areal er dedikeret til nationalparker, der byder på mange safarimuligheder.

Overvej at runde rejsen af med badeferie på Zanzibar

Zanzibar er et eksotisk land, der hvert år tager imod mange tusinde turister, som ønsker at nyde de lækre sandstrande og det skønne azurblå vand. Det er dertil også et land, der befinder sig lige ud for kysten af Tanzania. Det betyder, at du med fordel kan kombinere en safarirejse med en badeferie til Zanzibar.

Det kræver selvfølgelig, at du er villig til at rejse afsted i længere tid. En formidabel opdeling er at tage på safari i syv dage og dernæst runde ferien af med syv dage på Zanzibar, hvor du kan slappe af, nyde livet og bade i det azurblå vand. Begge steder er der garanti for flere oplevelser, du sent vil glemme.

Der findes tilmed flere rejsebureauer, der sammensætter ferier, der inkluderer både en safarirejse i Tanzania og en efterfølgende badeferie på Zanzibar. Derfor kan du købe en samlet rejse, der medfører, at du ikke er nødsaget til at booke flere forskellige steder. Se f.eks. rejsen ”Fra Serengeti til Zanzibar”, som udbydes af Africa Tours.

 

Dagens Gossip