Fem hyggelige aktiviteter du kan lave i sommerhuset

Lige om lidt er der mange, der kan trække stikket og nyde en velfortjent sommerferie. Måske der er planlagt en tur i sommerhus? Så får du har fem forslag til hyggelige aktiviteter, du kan lave i sommerhuset.

Sponsoreret indhold

Med ét pressemøde blev årets sommerferie-muligheder indskrænket betydeligt. Det betyder, at det for rigtig mange er inden for landets grænser, at ferien bliver afholdt, og der er nok også mange, der har booket en uges ferie eller to i et sommerhus i det danske land. Her får du fem forslag til hyggelige aktiviteter, du kan lave i sommerhuset.

1. Hold en spille-aften

Der er ikke noget, der er mere hyggeligt end brætspil og rødvin. Der findes et hav af forskellige brætspil, så der er helt sikkert også et, der falder i din smag. Det kan også være, at hjemmesiden casinospil falder i din smag. Brætspil er også gode, fordi mange kan deltage på en gang.

2. Lav en bage-konkurrence

Se hvem af jer, der kan bage den absolut lækreste kage. Hvis du er ideforladt, så er internettet fyldt med opskriften, du kan inspireres af. Chokoladekager, cookies, lagkager, drømmekage og meget mere. Der er noget for enhver smag, og der er helt sikkert også nogle, der godt vil være smagsdommere i konkurrencen. Børn kan også sagtens deltage i bagekonkurrencen. 

3. Bål og snobrød

Bål og snobrød er bare en rigtig hyggelig aktivitet, som både glæder børn og voksne. Og selvom du aldrig har været spejder, så kan det sagtens lade sig gøre at få gang i et bål. Lav en nem snobrødsdej og hyg jer med at bage snobrød over bålet, mens i fortæller røverhistorier. Der er altid en dejlig stemning om et bål, og der er plads til alle mand. 

4. Inviter i hjemmebiograf

Hvis vejret er dårligt, og den står på indendørs aktiviteter, så kan I passende gå ombord i det kæmpe udvalg af film og serier, der er tilgængeligt online. Hvis der er børn med i sommerhuset, så gør lidt ekstra ud af det. Lav billetter, sørg for at poppe popcorn, og det vigtigste: Masser af dyner og madrasser på gulvet.

5. Inviter til øl- og vinsmagning

Dette forslag er kun til forældrene! Lav jeres egen øl- og vinsmagningsaften. Sørg for at besøge et velassorteret supermarked, hvor man kan få mange forskellige slags special-øl og lækre vin. I kan evt. servere en lækker omgang tapas til, så bliver det helt sikkert en dejlig aften. Og husk: man behøver ikke drikke en hel øl, hver gang man skal smage en ny.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip