Find ny inspiration til din boligindretning med Designerstuen

I dag drømmer mange om at skabe et hjem, de kan glæde sig til at komme hjem til hver eneste dag. Men det kræver mere end et flot køkken og godt sollys at skabe en hjemlig atmosfære, hvor der er plads til hygge og afslapning.

Sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde frem til de bedste løsninger i indretningen, men heldigvis hjælper vi dig på vej. 

Her kan du læse meget mere om, hvordan du skaber den perfekte bolig. Vi kommer med gode råd til, hvor du kan finde inspiration til din indretning, og hvor du finder nogle af de mest populære brands lige nu. Så kan du give dig i kast med at finde dine nye favoritter til din bolig. 

Find inspiration på nettet

Der er tonsvis af måder, hvorpå du kan få inspiration til din bolig i dag. De sociale medier er vokset frem de senere år, når det kommer til at blive inspireret af andres kreative tankegang og indretningsevner. Derfor kan det være en god mulighed for dig at gå på jagt iblandt millioner af billeder på eksempelvis Instagram. 

Men du har også mange andre muligheder. Du kan finde forskellige designmagasiner på nettet, der tager udgangspunkt i de sidste nye trends inden for boligindretning. Designerstuen har et designmagasin, der rummer verdensomspændende boligdesign og nogle yderst brugbare guides til din indretning. De griber om både det moderne hjem og det mere klassiske, så der er noget for enhver smag. Dette kan være en god måde at finde den rigtige inspiration på, og så vil du ofte kunne finde frem til de ting, du forelsker dig i, imens du læser. 

Tænk på detaljen

Det er ikke altid møblerne, der gør det store udfald i din bolig. Det kræver selvfølgelig, at du har nogle møbler, som du føler dig godt tilpas med, og som, du synes, er pæne at se på. Se mere på Designerstuens shoppingportal, hvor du finder et stort udvalg af danske mærker og interiør. Men faktisk er det vigtigt at have øje for detaljen. Det kan være i forhold til de tekstiler, som du bruger rundt omkring, eller nipsting på hylderne. Derfor bør du altid være godt udstyret, når det kommer til boligens detaljer. 

Her kan vi tale om mange forskellige muligheder, men først og fremmest er det vigtigt, at du ikke kun har fire hvide vægge i hvert rum. Sørg for, at du har fyldt nogle af dine vægge ud med flotte billeder, bogkasser fyldt med bøger eller noget helt tredje. Du kan med fordel vælge at male den ene væg for at skabe noget dybde i rummet. 

Urtepotteskjulere

Ofte er det i de små detaljer, du kan skabe dit helt unikke udtryk. Her kan du med små penge gøre en stor forskel. Nips og planter er med til at give en indbydende stemning i rummet. Med det store udvalg i urtepotteskjulere, kan du nemt give dit rum en ny stil og være med på tidens trends. Om du er til det mere rustikke, enkle design eller til ophængelige skjulere, kan du finde urtepotteskjulere der kan købes online her. 

Hvad kan du godt lide?

Boligindretning er ikke noget, der kan gøres godt eller dårligt. Det handler nemlig om dig, og hvad du godt kan lide i din bolig. Designerstuen hjælper dig med at skabe de helt perfekte rammer om din drømmebolig. Derfor er det vigtigt, at du altid har en god fornemmelse i maven, når du investerer i noget til din bolig. Find din egen stil, og eksperimentér, så du nemmere kan finde frem til, hvad der passer til dig.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip