Flere danskere skifter selv dele i deres iPhone

iPhone er den mest populære smartphone i Danmark. Det er der ikke nogen, der er i tvivl om. Derfor er der også mange forretninger rundt omkring i landet, der arbejder med reparation af disse enheder.

Ofte er deres priser skruet godt i vejret, hvilket kunderne har lagt mærke til. Derfor er de begyndt at lede efter andre alternativer.

Langt de fleste er faldet over muligheden for at reparere deres telefon selv. Hvis det er en skærm, der skal skiftes eller et nyt batteri, der skal isættes, så bør det være muligt at klare selv, ikke? Sådan tænker de fleste og det er bestemt også korrekt. Det kræver blot, at du er villig til at lære det, er tålmodig i selve processen og klarer det med omhu.

Derfor er der også flere danskere, der er begyndt at skifte dele i deres iPhone på egen hånd. Det handler både om, at du kan spare penge, men i lige så høj grad, at du ikke skal undvære din telefon i flere dage, mens den repareres. Der er derfor mange fordele forbundet med at investere i reservedelene og efterfølgende skifte dem selv.

Har du overvejet at klare en reparation selv?

Hvis du har ødelagt din iPhone, har nogle dele, der er blevet slidte eller af andre årsager skal udskifte dele i din iPhone, så er det muligt at gøre selv. Hvis du ejer en iPhone X, som skal have skiftet batteriet, så skift batteriet på din iPhone X, hvis du gerne vil spare penge og samtidig ønsker at slippe for, at du skal undvære den i flere dage i streg.

Det vigtigste er dog, at du sørger for at gøre det med varsomhed. Hvis ikke, så er det lige netop, at det kan ende med at gå galt. Du bør sørge for at finde en form for guide på nettet, du kan følge – enten i tekstform eller derimod i form af en video på eksempelvis YouTube. De fleste foretrækker en mere interaktiv løsning som f.eks. en videoguide.

Med en guide i baghånden og et skema hvorpå du kan placere de forskellige dele, du skruer ud af din iPhone, så er du i gode hænder. Disse kan findes på forskellige sider, så du blot kan skrive dem ud på et A4-papir, så du dermed kan placere de forskellige små dele som skruer, beslag osv. herpå. Sørger du for dette, så er du rigtig godt på vej.

Der er mange penge at spare

Er det noget, du vælger at se nærmere på og kaste dig ud i, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er mange penge at spare ved at gøre dette. Hvis du gerne vil være på den sikre side, så skal du naturligvis blot vælge at tage kontakt til én af de mange dygtige reparatører, du kan finde rundt omkring i Danmark.

Der er dog ikke nogen vej udenom, at det er markant dyrere, hvis det er noget, du vælger at udlicitere til en professionel fagmand. Der er dog mange af dem, så priserne bliver jævnligt presset nedad som følge af den store konkurrence på det danske marked.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip