Guide: sådan planlægger du den bedste firmajulefrokost

Skrevet af webmaster

01/09/2018
Står du for at arrangere firmajulefrokosten i år? Det kan være en svær opgave, for man vil selvfølgelig gerne arrangere en fest, som alle synes om, og som er bedre, end sidste års fest.

Dagens topnyheder

En julefrokost for virksomheden er en god måde for kollegaerne at komme hinanden nærmere og lære hinanden bedre at kende. Få idéer til det kommende arrangement her nedenfor og planlæg årets firmajulefrokost for alle kollegaerne. 

Planlæg en fuldendt firmajulefrokost

En julefrokost for virksomheden er medarbejdernes mulighed for at have det sjovt sammen med alle kollegaerne uden for arbejdet. Det skal gerne være en mindeværdig dag, hvor kollegaerne har det sjovt med hinanden og bliver rystet endnu bedre sammen.

Et eksempel er at holde firmajulefrokosten 2018 på Bakken lige nord for København. Her kan dagen og aftenen planlægges helt, som du ønsker det, og der kan serveres mad på mange forskellige måder. Kombinationen af at kollegaerne kan blive underholdte og have det sjovt i parkens forlystelser og derefter drikke, spise og hygge sig på et af spisestederne gør, at du som planlægger ikke skal rende rundt og servicere hele aftenen. Du skal blot planlægge og bestille. 

Arranger spil og pakkeleg

Noget, som alle elsker til julefrokoster, er pakkeleg. Kampen om gaverne giver spænding og sjov, og med mange forskellige regler kan legen peppes op, hvis der er behov for det. Arranger gerne spil og pakkeleg i løbet af dagen, så kollegaerne får den sjovest muligt dag. 

Find de rette lokaler

Det kan være både godt og praktisk at holde en firmajulefrokost et andet sted end på arbejdspladsen – både fordi det er her, de ansatte befinder sig hver eneste dag, og fordi man så slipper for oprydningen inden alle møder ind på arbejde mandag morgen. At finde de rette lokaler kommer helt an på, hvilken type fest, der skal afholdes, hvor mange der skal med, og hvor meget man selv vil stå for. Ved at holde det på Bakken som nævnt før, slipper man for selv at stå for maden, serveringen og oprydningen.