Har du fået afslag i banken?

Du skal ikke frygte, hvis du har fået afslag i banken. Der findes stadig muligheder for dig, hvis du gerne vil tage et lån. I dag skal det nemlig handle om online lån.

Du spørger måske ”er det ikke meget dyrere at låne penge udenom banken?”, og jo det er det i de fleste tilfælde. Derfor skal et online lån kun ses som et alternativ til dig, der har fået et nej af banken.

De online långivere stiller typisk ikke ligeså strenge krav, som bankerne gør. Du slipper altså for de mange kritiske spørgsmål, og samtidig kan du få dit lån udbetalt meget hurtigere og helt uden du skal stille sikkerhed.

Fordele og ulemper ved online lån

Der findes flere forskellige typer af online lån, eksempelvis de lidt større forbrugslån og de små og hurtige kviklån. Den største fordel ved disse typer lån er, at de udbetales meget hurtigt og det er meget nemt at blive godkendt til lånet. Samtidig kan du bruge pengene lige som du har lyst til.

Det er også et meget tilgængeligt lån, eftersom at hvis behøver have internetforbindelse, så har du faktisk adgang til alt fra sms lån og kviklån til større forbrugslån. 

Den største ulempe er naturligvis prisen. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en del dyrere end et lån i banken, som tages med et bestemt formål og hvor der stilles sikkerhed.

Før du låner

Før du tager et online lån, så bør du overveje grundigt, om det er en god idé for dig. Hvis du netop har fået afslag i banken, er der nok en grund til det. Du bør tage hvad din bankrådgiver sagde med i dine overvejelser, når du vælger din långiver på internettet.

Her kommer nogle flere ting at overveje før dit lån:

  • Du bør sammenligne långivere først, og finde det lån med de bedste vilkår.
  • Du bør ikke låne penge til ting, du ikke har brug for.
  • Husk at ÅOP er det vigtigste nøgletal, når det kommer til lån.
  • Du bør overveje at spare op i stedet for at låne.
 

Dagens Gossip