Her får du den bedste odds bonus i Danmark

Når det kommer til sportsbetting, handler det først og fremmest om at komme godt i gang. Den bedste måde at gøre det på er ved at få sig en god odds bonus.

Sponsoreret artikel

Men hvor finder man den bedste, og hvad skal man være opmærksom på, når man afsøger markedet? Det vil vi forsøge at hjælpe dig med i denne guide til at få den bedste odds bonus i Danmark.

De fleste danskere har nok stiftet bekendtskab med verdens største bookmaker bet365, da der dagligt kører tonsvis af reklamer med Pilou Asbæk i fjernsynet. Her kan du i skrivende stund få fordoblet din første indbetaling på mellem 100 og 1.000 kroner, hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos dem.

Det er dog også vigtigt at kigge på deres omsætningskrav. Både din indbetaling og bonus skal således gennemspilles mindst tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage, før du kan udbetale dem. Dette er klart en af de bedste velkomstbonusser på det danske marked, og den er endda forholdsvis nem at spille igennem.

Hvis man leder efter en mere alternativ form for odds bonus, så kan vi klart anbefale betfair. De kører nemlig nye tilbud hver evig eneste uge, hvor de forhøjer oddset på en kamp, og du kan som regel spille 50 kroner på det forhøjede odds. Det kunne eksempelvis være, at Brøndby slår Randers til odds 10. Her får du altså 500 kroner, hvis de blå-gule fra Vestegnen lykkedes med at besejre de kronjyske heste. Din gevinst bliver udbetalt som en bonus, og den skal kun gennemspilles én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Det må siges at være yderst overkommeligt. Husk også på at du kun smed en halvtredser på Brøndby til at starte med, så hvis du ikke vinder, er tabet også til at leve med.

Men hvordan spiller man egentlig sin bonus igennem uden at tabe den? Dette er et yderst relevant spørgsmål, som vi også vil forsøge at besvare for dig. Umiddelbart er det smartest at spille på singler, som giver pengene mellem halvanden og to gange igen (alt afhængig af bookmakerens omsætningskrav).

Derudover er det selvfølgelig smartest at spille på sportsgrene, hvor du har stor viden. Er du eksempelvis ekspert i engelsk fodbold og Premier League, skal du naturligvis fokusere på det land og den liga. Endvidere er det vigtigt, at du aldrig spiller for mere, end du har råd til at tabe. Sportsbetting er ekstremt sort/hvidt, og du kan være virkelig heldig eller uheldig. Der er ikke særlig meget som skiller succes fra fiasko, når det kommer til at lave penge på odds.

Vores sidste gode råd er, at du altid skal læse det med småt igennem. Regler og vilkår hos diverse bookmakere er tit forskellige, og du kan hurtigt falde i en fælde, hvis du bare tager imod en tilfældig odds bonus. Hold øjne og ører åbne samt tungen lige i munden.

 

Dagens Gossip