Her finder du de bedste Valentines tilbud

PA

386 uger siden

|

13/02/2017
Det er ikke kun blomsterbutikkerne og chokoladeforretningerne der er med på Valentines ræset, som der i disse dage reklameres stort omkring. Modebutikkerne er også hoppet med på det amerikanske fænomen.

Dagens topnyheder

Den 14. februar er det endnu engang Valentines dag. Det betyder ikke kun at blomsterbutikkerne sætter priserne op og at alle landets restauranter bliver fyldt op med kærestepar. I år er der rigtig mange butikker som er begyndt at føre deciderede Valentines tilbud.

Dagens.dk guider dig her igennem de bedste tilbud som vi har fundet:  

Copenhagen Strand Hotel har tilbud på et Superior Valentines ophold som inkluderer et ophold på et af deres skønne værelser, en flaske cava, chololade, blomster og morgenmad serveret på værelset.

Jensens Bøfhus fører landsdækkende Valentines tilbud, hvor man kan få en 3 retters menu for billige penge – og dertil er der billige drinks og cocktails. 

Stylepit har store Valentines rabatter til både ham og hende. Om man skal på museumsbesøg, spise på ny restaurant eller på en anden slags date, så er der nok at vælge mellem til et nyt friskt look. Mange af Stylepit tilbuddene kan man finde med ekstra rabat på denne rabatside eller på denne

Hos Interflora kan man finde gode tilbud på blomster. Man kan få gaverne leveret til døren - også inden for et specielt tidsrum.

Hos flere rejsebureauer kan man finde gode Valentines tilbud hvis man bestiller i Valentines perioden.

Sidste men ikke mindst, flere chokoladeproducenter som f.eks. Summerbird har mange gode Valentines rabatter på deres udvalg af chokolade.

Rigtig god Valentines.