Hurtiglån: Et alternativ til de klassiske banklån

Den danske økonomi er i fremdrift, og hvert år stiger BNP’en, mens arbejdsløsheden falder til et niveau, hvorved man faktisk kan sige, at der ingen arbejdsløshed er.

En udvikling, der blandt andet betyder, at man i højere grad er villig til at øge sit privatforbrug, da sikkerheden og rådighedsbeløbet er blevet større. 

Men foruden at give flere penge mellem hænderne i hverdagen betyder det også, at det bliver både nemmere og smartere at optage lån til det, man måske ikke lige har overskud til i en almindelig hverdag. Og i denne artikel kigger vi derfor ind i de muligheder, man har som låntager i Danmark anno 2018.

Kviklån uden fordomme

Fordommene associeret med at tage et kviklån er mange, og det kan være svært at forholde sig til fordele og ulemper ved en online låneform, når denne historisk kan sammenlignes med at indgå en aftale med selveste Lucifer. Men hvordan forholder det sig egentlig, og hvordan får man selv et upåvirket syn på, hvorvidt netop denne låneform alligevel kunne være noget for dig?

Overordnet er forskellen på hurtiglån og almindelige forbrugslån hos din bank, at pengeinstitutterne bag hurtiglån generelt er mere agile i forhold til at tilbyde ydelser til foruroligende lave renter og måske endda uden gebyrer. Hvilket man ALDRIG ser i en bank. Faktisk kan kviklån og andre former for hurtiglån være så billige, at man helt ærligt ingen omkostninger har i forbindelse med hverken oprettelse eller tilbagebetaling. Og det kunne man måske godt gå hen og være en smule skeptisk over, når nu man er klar over, hvor kritisable hurtiglån har været tidligere.

Forskellen på hurtiglån nu og tidligere har afsæt i, at lovgivning på området har ændret sig markant, og både på international plan og nationalt har man besluttet at stramme reguleringen i forbrugernes favør. Det har betydet, at långiver ikke kan skjule uigennemsigtige renter og gebyrer, hvorfor hurtiglån faktisk bliver lige så gennemskuelige som almindelige banklån – dog med den downsite, at man kan risikere høje (ikke urimeligt høje, men høje) renter, hvis ikke man tilbagebetaler sit lån til forfald. Og har man derfor styr på sin økonomiske ageren, er hurtiglån et ret attraktivt alternativ til almindelige banklån. 

Lave renter, ofte gebyrfrit og helt op til 400.000 kr.

Det er, hvad man har mulighed for, hvis man vælger et hurtiglån i dag. Et lån, der i takt med sin egen udvikling er blevet et helt almindeligt lån, men som samtidig kan noget mere i form af service og omkostninger. Og det faktum, at låneprocessen er hurtigere, end den ville være ved et normalt banklån, er ikke nødvendigvis en afspejling af, hvor dyrt det er. Måske tværtimod. Men som med alle andre former for lån, skal man selvfølgelig være opmærksom på parametre som strafrenter og lignende. For hvor bankerne måske er mere tålmodige i den henseende, er det i højere grad i disse henseender, hvor hurtiglån kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis ikke man har mulighed for at betale sit lån tilbage til tiden.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip