Investeringstips til dig, der ikke kan finde rundt i investeringsverdenen

Har du en sum penge, som du gerne vil investere i noget, men kan du ikke finde ud af, hvad du skal investere dem i? Vi vil komme med et par fif til, hvordan du investerer dine penge allerbedst.

Sponsoreret indhold

Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvornår man tager en for høj risiko, eller om man overhovedet får noget ud af investeringen, hvis man ingen risiko tager. 

Investér i mursten

En af de mest sikre investeringer er mursten, da man altid kan lade være med at sælge boligen, hvis markedet er skidt. Det vil sige, at du kan investere i en bolig, hvor du for det meste vil tjene på det, når du sælger den igen. Selvom det er en fornuftig investering med få risikoer, kræver det alligevel lidt vedligeholdelse og en god, stor sum penge at investere for.

Du skal derfor være klar til at vedligeholde boligen, for at dette er en god investering, og du skal heller ikke være afhængig af pengene lige pludselig. Denne investering i mursten er altså en langsigtet investering, hvilket du skal være klar på. 

Sæt dine penge ind i aktiemarkedet

En anden mulighed er, at du kan købe nogle aktier. Det er altid en god idé at købe aktier, når de er billige, og sælge dem, når de er høje. Aktiemarkedet er mere et slags spil, hvor du skal have lidt is i maven og afvente. Man kan jo ikke forudsige, hvornår aktierne falder igen, hvorfor en investering i aktiemarkedet virkelig handler om timing.

Et eksempel på nogle gode aktier kan være et medicinfirma, da alle mennesker har brug for noget medicin af og til, hvorfor denne industri ikke vil styrtdykke uden varsel. 

Kryptovaluta: Et mere usædvanligt valg

Du kan også vælge at investere i kryptovaluta, som blandt andet kan være bitcoin. Kryptovaluta er en digitalvaluta, som du kun kan bruge digitalt. Du får derfor ikke pengene i hånden, som du kan få med den danske krone. En bitcoin er cirka 61.000 danske kroner. Det er svært at have kursen helt nøjagtig, da den falder og stiger hele tiden. Kryptovaluta er ikke reguleret af nogen banker, hvorfor det kan være billigere at investere i kryptovaluta, da der for eksempel ikke er så høje gebyrer, som du vil opleve på blandt andet aktier.

Det er en valuta, hvis værdi er steget gevaldigt de seneste par år. Derudover bliver der på et tidspunkt ikke lavet flere bitcoins, hvorfor inflationen på dette tidspunkt vil være nul, hvilket kun giver mere værdi til investeringen. Du kan læse mere om investering og kryptovaluta her: daytrader.dk.

Dagens Gossip