Julekalendere er også for voksne

Er du ked af at du ikke længere er barn, så du kan have en julekalender hvor du kan åbne en låge hver dag i december op til jul?

Sponsoreret indhold

Altså, teknisk set kan du jo godt købe en chokoladekalender selvom du er blevet voksen, men den er måske ikke lige så spændende som den var da du var barn. Så er det godt, at der i dag findes utallige forskellige slags julekalendere med mere voksent indhold, så du også kan føle juleglæden i december! Der findes anderledes julekalendere med praktiske ting, med mad og andre godter, DIY-kalendere og kalendere for par, med mere ”voksent” indhold. Vi har her set på et udvalg af dem 

Der er normalt ikke noget tilbage af julekalender med chokolade i, når du har åbnet alle 24 låger. Hvorfor ikke vælge en kalender med indhold, som du kan gemme og bruge? I dag kan du få strømpekalendere med hele 24 par kvalitetsstrømper, neglelakskalendere med fine og holdbare farver farver, værktøjskalendere med alt hvad du behøver for at starte din egen værktøjssamling, eller hvad med en julekalender med 24 lækre og velduftende skægolier?

Vil du hellere selv lave en personlig julekalender til nogen du holder af, så findes der f.eks. varianter, hvor du selv kan fylde 24 flasker af 33 cl størrelse i en papkalender. Elsker personen specialøl, energidrikke, eller specielle limonader? Så er en DIY øl-kalender måske lige sagen! Der findes også DIY julekalendere, hvor du selv kan skrive tekst ind og lukke lågerne – skriv f.eks. små søde beskeder, påmindelser, eller opgaver til modtageren. Mere personligt bliver det ikke! Og en sådan julekalender vil garanteret blive husket mange år frem.

Savner du alligevel glæden ved at åbne en låge og få noget lækkert hver dag op til jul, så behøver det ikke kun være den klassiske chokoladekalender. Hvad med en popcornkalender med 24 små poser gourmetpopcorn? Eller en lækker gourmet-vingummijulekalender fra Wally & Wizz? Er du mere til gode varme drikke, så findes der i dag også lækre kaffe- og tejulekalendere, som lader dig nyde en skøn varm kop en gang om dagen hver dag op til jul! Lige så luksuriøst, men knap så usundt som en chokoladekalender.

Er du i et forhold, kunne det også være at I vil have en romantisk julekalender til par, som giver jer en ny romantisk opgave bag hver låge. Perfekt til at sparke gang i juleromantikken på en hyggelig måde. Er I til det mere vågede, findes der også julekalendere med lidt mere udfordrende opgaver i soveværelset (eller andre steder). Sidst men absolut ikke mindst, findes der også julekalendere med 24 forskellige stykker voksen-legetøj til par (ja, eller singler), som kan spice ethvert forhold op!

Det er dog ikke kun børn og voksne, som kan nyde godt af en julekalender i december måned – selv dine kæledyr kan nu blive (ekstra meget) forkælede i december med en julekalender til enten hund eller kat. 24 små godbidder, så din pels-guldklump også kan føle det er jul. De skulle jo ødigt være de eneste i hjemmet, der ikke har en låge at åbne hver dag op til jul.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip