Mangler du inspiration til en børnegave?

Hvis du føler dig helt tom, når du ser på ønskesedlen fra den lille Thomas på tre år – så er du langtfra den eneste. Den samme følelse kan opstå, hvis du mangler en barselsgave eller gave til barnedåben.

Sponsoreret indhold

Vi ved, at det kan være svært at finde på gaver til mindre børn. Og i særdeleshed, hvis du ikke ønsker at give legetøj. Legetøj eller tøj er altid en sikker vinder. Men hvis du gerne vil give noget personligt, kan det være en god ide med en plakat til børn. 

Det kan være en plakat med et særligt motiv eller en læringsplakat, som kan styrke barnets udvikling. 

Køb en personlig plakat

En plakat, der kan pynte på et børneværelse, er altid en god ide. Det er noget, som dit barn kan se på hver dag. Og hvis barnet er gammelt nok, vil han eller hun tænke på dig, når barnet ser på plakaten. 

Valget af din plakat afhænger naturligvis af barnets alder, køn og interesse. Interesse kan være svært at vurdere, men du kan tydeligt fornemme, om barnet synes, at en elefant eller et får er et interessant dyr. 

En plakat til et barn kan være med til at gøre børneværelset personligt. Og hvis du giver plakaten i barselsgave, vil du med garanti hjælpe forældrene en smule.  

Du kan med fordel tage dit barn med i udvælgelsen af vægdekorationen. Så giver du dit barn lov til at komme med sin mening og være med til at bestemme, om der skal børneplakater eller noget andet på væggene på børneværelset. 

Styrk barnets udvikling

Når du skal finde en gave til et barn, kan det være en god ide at tænke udvikling. Og hvis du virkelig vil overraske, skal du vælge noget, som forældrene ikke selv ville tænke over. Det kan eksempelvis være en læringsplakat. 

Her kan du vælge mellem en plakat med alfabetet, dyr eller verdenskort. Barnet kan på denne måde styrke sin udvikling på en sjov måde og være deltagende, når han eller hun har lyst. 

Barnet kan på et tidspunkt stolt vise sine læringsmål frem. Måske næste gang du kommer på besøg.  

Vælg en børnevenlig plakat

Når du køber en plakat til et barn, kan du vælge, om den skal være i en ramme. Det kan være en fordel at have plakaten i plastik fremfor glas. Dette er blot en sikkerhed i tilfælde af, at barnet tager plakaten ned. 

Desuden giver det mulighed for, at barnet kan pege direkte på plakaten, uden at du skal være bange for, om det går i stykker. 

Plakater til børn er altså den perfekte gave, hvis du står og mangler inspiration. Både som en personlig gave og som en gave, der kan styrke barnets personlige udvikling. 

Du kan finde plakater fra Smilbart i alle farver, motiver og størrelser. Du kan vælge et motiv, som du ved, barnet kender. Eller har som favorit. Og det samme gør sig gældende med farven.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip