Ny iPhone 14 på vej – dog ikke i miniudgave

Det er efterhånden blevet tradition, at Apple laver et show ud af at lancere deres nye produkter.

Sponsoreret indhold

De streamer deres launch direkte fra hovedkontoret i Silicon Valley, hvor direktør Tim Cook går på scenen. Sammen med en række udvalgte eksperter fra Apple løfte han sløret for, hvilke produkter forbrugerne kan se frem til at få fingrene i. I år var ingen undtagelse, og her blev der blandt andet lanceret fire nye iPhone-modeller. 

iPhone Mini må lade livet

Som du nok har bemærket, er smartphones blevet større og større med årene. De fleste forbrugere sætter pris på en stor skærm, når telefonen bruges til alt lige fra streaming til billedredigering. Indtil nu har Apple dog også haft en mindre smartphone med i sortimentet, som har haft tilnavnet ”Mini”. Med den nyeste iPhone – iPhone 14 – er dét imidlertid slut.

Heldigvis er der stadig lidt forskelligt at vælge imellem rent størrelsesmæssigt. Den nye iPhone 14 kommer nemlig i fire forskellige modeller – iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Ved de to Max-modeller kan du se frem til en skærm på 6,7 tommer, imens de to andre modeller måler 6,1 tommer over skærmen.

Bliver vi hængende lidt ved skærmen, gælder det, at de to Pro-modeller kommer med en ”always on”-skærm, hvilket vil sige, at du altid har adgang til essentielle informationer på skærmen, herunder klokken og notifikationer.

Bestil iPhone 14, og få fingrene i den som en af de første

Som bekendt skabte corona-krisen en del kaos i forsyningskæderne rundt omkring i verden. Dét resulterede i usikkerhed omkring levering af alverdens forskellige produkter. Heldigvis for Apple-entusiaster var det fortsat muligt at lave en iPhone-forudbestilling under pandemien, så de var sikre på at få fingrene i den nyeste iPhone hurtigst muligt.

Det hører imidlertid ikke blot corona-krisen til at forudbestille iPhones, så du kan naturligvis allerede d. 9. september købe iPhone 14, som lander d. 16. september. 

En af fordelene ved at forudbestille den nyeste iPhone er, at du ved, hvornår du modtager den. Har du købt den på forhånd, får du den leveret på dagen, hvor telefonen kommer på markedet. Du er altså en af de allerførste til at få fingrene i den nye sag. 

Køb iPhone 14, og få et bedre batteri end nogensinde før

Med iPhone 14 giver Apple den gas på batterifronten. Du får således et batteri, der er kraftigere end nogensinde før, og som kan holde strøm i op til 80 timer - og endnu længere i de større modeller. Så kan du være sikker på, at din trofaste følgesvend ikke svigter dig i løbet af dagen. 

Forud for lanceringen af den nyeste iPhone var der rygter om, at lightingindgangen, som er blevet brugt til at oplade telefonen, ville blive skiftet ud med USB-C. Sådan blev det imidlertid ikke, så du kan fortsat bruge den samme oplader som hidtil. 

Ligesom andre nyere iPhones på markedet har du naturligvis også mulighed for at oplade din iPhone 14 trådløst.

 

Dagens Gossip