Nyt lovligt cannabis kosttilskud rammer det danske marked

Sana Hemp. Husk lige navnet. Det er nemlig det første lovlige cannabis kosttilskud, som er fuldt registreret hos Fødevarestyrelsen og dermed har sin berettigelse på det danske marked.

Netop cannabis er på alles læber i øjeblikket grundet en stor debat om, hvorvidt medicinsk cannabis til fx kræftsyge er okay at anvende. 

Flere syge hævder, at cannabis er med til at dulme smerterne, og det faktisk er det eneste, der hjælper. På https://sanahemp.net/ finder du et bredt udvalg af forskelligartede cannabis kosttilskud i høj kvalitet, hvoraf de fleste er registreret hos Fødevarestyrelsen. De er baseret på friske og naturlige cannabisplanter, som er en naturlig kilde til CBDa.

Det er et yderst effektivt virkemiddel til stor glæde for rigtig mange mennesker, som måske ellers så sig nødsaget til at fremskaffe cannabis-produkter på ulovlig vis. 

Fås som bl.a. dråber og kapsler

https://sanahemp.net/produkter/ ses det mangfoldige sortiment af produkter, der kommer som bl.a. olie og kapsler. Her er det muligt at vælge den form for kosttilskud, man selv finder bedst. Du finder fx hampejuice-kapsler med tilsat magnesium og B12 og B6 vitamin, og meget andet. Alle produkter er baseret på naturlige friske cannabisplanter som er frysetørrede, da frysetørringen sikrer den biokemiske struktur. 

Cannabis har videnskabeligt bevist haft en gavnlig effekt på mange forskellige sygdomme, fx psoriasis og gigt. Det er som nævnt et naturligt produkt, som er plantebaseret, og er dermed nemmere at optage i kroppen. Du kan læse om hvert enkelt produkt på produktsiden ovenfor og blive meget klogere på, hvad der passer bedst til dig.

Fælles for de fleste produkter er, at de uden sidestykke er utroligt innovative produkter, der er gennemtestet, kvalitetssikret og tilpasset det danske marked og regler fremsat af dansk fødevarelovgivning, så de har fået lov til at være på markedet. 

Naturlige kosttilskud til den kvalitetsbevidste

Sana Hemps produkter er nået hylderne i Danmark og må siges at være for de kvalitetsbevidste, der ønsker sig solide, plantebaserede cannabis-produkter med god virkning. Selvom de er fremstillet af cannabis, er det ikke det eneste fokus, der er fra fabrikantens side. Ydermere skal de indeholde andre gavnlige ressourcer fra naturen, som er gode for kroppen og skaber værdi for det generelle helbred.

Ønsker du at vide mere om, hvad de indeholder, eller hvad de helt konkret kan gøre for dig, kan du læse meget mere på ovenstående link til Sana Hemps hjemmeside, hvor du samtidig finder de mange godkendte produkter, som er fremstillet af naturens egne ressourcer.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip