Paul bor i et hus, der vejer 27 kilo - Se når han åbner døren

Paul Elkins sætter pris på sit lille hjem, som han selv har bygget. Screenshot: YouTube

Huset er designet til at have bag på cyklen, hvilket Paul udnytter til fulde.

Hvem siger, at huse skal være lavet af mursten og støbt fast i grunden? Ikke Paul Elkins fra USA. Han har vendt ideen om et hus på hovedet og har bygget et transportbelt hjem, der får de fleste til at måbe.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

De seneste år har den kreative husejer cyklet sit hjemland rundt med sit 27 kilo lette hus som anhænger. Huset, der er lavet af bl.a. plast, karton, skruer og gaffatape, har været rørende billigt at samle. Ca. 1000 kroner er det løbet op i.

På trods af mange vil betegne Pauls hjem som ekstremt trange kår, er husets eneste beboer ganske tilfreds med tilværelsen i sit hjkem, som er på størrelse med et hundehus i luksusklassen.

Udefra ligner det ikke, at Pauls hus kan indeholde noget brugbart, men virkeligheden er en anden. Når eneboeren byder indenfor, får folk typisk et chok. 

Paul Elkins har ca. brugt 1000 kroner på at lave sit transportable hjem. Screenshot: YouTube.

Der er nemlig både køkken med komfur og vask, soveværelse med seng, kasser til opbevaring, led-belysning og et tagvindue. Men det lille hjem kræver, at man holder god orden og er praktisk tænkende. 

Paul føler ikke, at han mangler noget i sit hus. Det er især friheden ved det transportable hjem, der tiltaler Paul.

"Det her giver nye muligheder for at komme rundt, rejse og leve. Du har ingen bilforsikring og behøver ikke betale for indboforsikring," forklarer Paul Elkins.

Den antimaterialistiske mand kan varmt anbefale andre at bygge sit eget transportable hjem, især hvis pengene er små, og eventyrlysten er stor.

Kom indenfor i Paul Elkins hjem i denne YouTube-video: 

 

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

 

 

Dagens Gossip