Rejser er en populær årsag til lån

På nettet kan du låne penge til alle formål. De långivere, du finder her, har kun få begrænsninger på, hvad de tillader at låne penge til.

Mange danskere låner dog penge med de samme formål. Den mest populære årsag til at danskerne låner penge på nettet er rejser. Det er ikke nødvendigvis alle rejser af luksuriøs karakter eller til eksotiske rejsedestinationer.

Det har skabt stor debat, om danskerne er blevet for velvillige til at låne penge. Før i tiden var det kun ganske få, der lånte penge til at tage på ferie. I dag er det en helt anden sag. Faktisk er hele 15% af lån i København til optaget til rejser, mens tallet i omegnen af København lyder på 12%. Det viser en undersøgelse publiceret hos TV2 Lorry tilbage i 2017.

Er det fornuftigt at låne penge til rejser?

Der er ikke just en bred enighed om, hvorvidt det er fornuftigt at låne penge til rejser eller ej. Nogle mener, at så længe, du har råd, så er det din egen sag, hvad du låner penge til. Andre er af den opfattelse, at man ikke bør låne til andet end køb af bil og bolig. Derfor er det i bund og grund en personlig vurdering, hvorvidt det et fornuftigt lånegrundlag eller ej.

Det ændrer dog ikke på, at du fortsat bør holde fast i, at hvis du har råd til at betale feriens fulde beløb af egen lomme, så bør du ikke optage et lån. Omvendt, så er det mindst lige så vigtigt, at du ikke låner penge, hvis du ikke har råd. Du skal nemlig ikke blot betale det fulde beløb retur, men samtidig skal du også finde plads i budgettet til låneomkostninger.

Dansk start-up vil gøre det simpelt at låne penge

Det har været muligt at låne penge på nettet i mange år. I stort set lige så mange år har du kunnet finde et væld af danske låneportaler. Disse portaler markedsfører sig selv med, at de skaber gennemsigtighed på markedet og guider deres brugere til det rette valg af lån. Faktum er dog, at det kun er i ganske få tilfælde, at disse portaler skaber værdi.

Et dansk start-up søger nu at gøre op med dette. De ønsker at stå mål med det, de giver sig ud for. Hos Lendbob kan du f.eks. sammenligne minilån. Det sker med afsæt i egne kriterier og et system baseret på kunstig intelligens, der er udviklet til at støvsuge deres store database over lånemuligheder og præsenterer brugerne for de mest egnede lån.

Gode lån handler om andet end lave omkostninger

De fleste er bevidste om, at de skal holde deres låneomkostninger i bund. Det betyder dog ikke, at det er det eneste aspekt, der bør være i fokus, hvis du har i sinde at låne penge. Der er også andre faktorer, der skal inddrages, hvilket blandt andet inkluderer løbetid, afdragsfrihed, hurtigere indfrielse og deslige. Det tager de færreste portaler højde for.

Hos Lendbob kan du sammenligne med afsæt i samtlige aspekter. Derfor er du garanteret, at kunne finde et egnet lån. I denne forbindelse bør det dog understreges nøje, at det sjældent kan betale sig at låne penge på nettet, men hvis du endelig beslutter dig for at gøre det, så bør det naturligvis gøres med fokus på din økonomiske situation og ønsker.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip