Sådan bruger du fjernbetjent sexlegetøj

Du er vant til at bruge din fjernbetjening til at zappe fra kanal til kanal på dit TV, men hvad hvis der fandtes en fjernbetjening, der kunne give dig ligeså mange orgasmer, som antallet af kanaler du zapper forbi?

Med fjernbetjent sexlegetøj kan du løfte din seksuelle oplevelse til nye dimensioner, og der findes et produkt til ethvert behov. Uanset om du er til vibratorer, æg, butterfly, buttplugs eller dildoer.

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på de mange (tekniske) muligheder, som rykker ind i soveværelset foruden dit elskede tv. 

Hvad er fjernbetjent sexlegetøj?

Fjernbetjent sexlegetøj er som navnet antyder sexlegetøj, som du (eller en partner) kan styre via en fjernbetjening. 

Nogle fjernbetjeninger virker på op til flere meters afstand, hvilket åbner op for helt nye muligheder for at tage jeres frække lege ud mere offentlige steder, mens andre hører sig bedst til i soveværelset.

Hvordan bruger du fjernbetjent sexlegetøj?

Du kan få glæde af fjernbetjent sexlegetøj, uanset om du er single eller i et forhold.

Som single kan du sagtens tage kontrol over din egen nydelse. For med et fjernbetjent sexlegetøj får du næppe brug for mere. 

Hvis du er i et forhold, kan det virke ekstra pirrende at give din kæreste kontrol over fjernbetjeningen og dermed din nydelse. I kan også tage det uden for soveværelsets fire vægge og opleve spændingen ved jeres lille hemmelighed, mens I for eksempel er i biografen eller på restaurant.

Sådan vælger du til dit eller jeres behov

Hos Sinful.dk finder du et bredt udvalg af fjernbetjent sexlegetøj. Men hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, har vi i samarbejde med Sinful.dk lavet en top 3 over fjernbetjent sexlegetøj, som du kan drage inspiration fra. 

Top 3 fjernbetjent sexlegetøj 

Vibratoræg

Det fjernbetjente vibratoræg er diskret i udseende og beskeden i størrelse, men stor i nydelse.

Du styrer det med den trådløse fjernbetjening, der giver dig fuld frihed til at bruge det, hvor som helst du har lyst. Det er dog ikke lydløst, så hvis du vil bruge det offentligt, er det klogest at gøre et naturligt støjende sted.

Ægget gemmer på hele 10 pirrende vibrationsprogrammer, så du kan variere de dejlige vibrationer og finde dine personlige favoritter.  

Butterfly

Med den fine butterfly vibrator vil du opleve stimulering af klitoris på en helt ny, fantastisk måde.

Det særlige ved butterfly vibratoren er, at den sidder fast på nogle stropper, som du ifører dig, som var det par trusser. Den er derfor helt håndfri, så du kan give helt hen til nydelsen. 

Med fjernbetjeningen styrer du de intense, multispeed vibrationer, der sendes gennem sommerfuglen.

Parvibrator

Den prisvindende LELO Tiani parvibrator er til jer, der ikke kan få nok af dejlige vibrationer.

Kvinden bærer den under sex, hvor den effektivt stimulerer klitoris samtidig med at vibrere.

Du kan styre den via knapperne på den trådløse fjernbetjening eller via den smarte SenseMotion-teknologi, der reagerer på dine håndbevægelser. Vipper du fjernbetjeningen op, intensiveres vibrationer, vipper du den ned, mindskes de. 

Parvibratoren kommer med 8 vibrationsmønstre, men som noget særligt kan du også lave dine egne mønstre – så er der altså ekstra god grund til at hoppe under lagnerne og eksperimentere.

 

Dagens Gossip