Sådan får du flere penge mellem hænderne

Sidder du også sidst på måneden og stikker til en tør havregrød? Venter du lige lidt for længe med at smide sportstøjet til vask for at spare de få kroner, vaskepoletten koster?

Er du træt af at bruge tid og energi på at holde budgettet? Selvom penge ikke er alt, kan du nemt komme til at bruge meget tid og energi på at få det hele til at løbe rundt. Det er selvfølgelig rarere, hvis du ikke hele tiden skal bekymre dig om din økonomi, og derfor har vi samlet nogle gode tips til dig, så du får mere overskud i hverdagen. 

Læg et fornuftigt budget

Hvis du ikke føler, du får særligt meget ud af dine penge, er det en god idé at gennemgå dit budget. Har du sat nok penge af til mad? Bruger du mange penge på at køre med tog eller bus? Hvis du har en dårlig vane med at tage bussen på arbejde i stedet for at hoppe på cyklen, kan det hurtigt løbe op. Enten må du gå all-in på offentlig transport og købe et månedskort, så transporten bliver billigere, men det bedste er selvfølgelig at tage cyklen.

Det er gratis og kan måske spare dig for et dyrt abonnement til fitnesscenteret? Hvis du har mange udgifter til fritidsaktiviteter, tv-kanaler, måltidskasser eller andre abonnementsordninger, må du gå dem igennem med et kritisk blik. Hvis du ikke når at spise al maden i måltidskassen eller i virkeligheden ikke ser særligt meget tv, er der jo ingen grund til at betale for det. Undersøg, om du kan finde et billigere alternativ, eller opsig dit abonnement. 

Lån penge og få mere frihed

Hvis du ikke kan finde flere kroner i budgettet ved at gennemgå og justere dine faste udgifter, kan sidste udvej være at tage et mindre lån. Her skal det dog understreges, at det bør være den allersidste udvej, da det ikke kan betale sig på den lange bane at holde din økonomi kunstigt i live med penge, du ikke selv har tjent. Lån penge, hvis du ikke har andre muligheder.

Det gode ved et lån er, at du hurtigt får flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på lige det, du har mest lyst til. Når du låner penge, er det en god idé at have en bestemt plan for, hvad pengene skal bruges på, så du ikke ender med at klatte dem væk på cafelatte og biografbilletter. Hvis du fra starten af lægger en plan for, hvad pengene skal gå til, kan du nemmere forholde dig til, hvad beløbet er gået til. 

Lån penge til det, der betyder noget

Du kan med fordel bruge dine lånte penge på noget, der vil have værdi for dig i længere tid. Det kunne eksempelvis være en måltidskasse, som du betaler forud. På den måde sparer du tid på madlavningen, og du kan være sikker på at få andet end havregrød til aftensmad det næste lange stykke tid. Det vigtigste er, at du bruger pengene på noget, der kan gøre din hverdag bedre.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip