Sådan finder I gnisten igen

Er gnisten i jeres forhold forsvundet? Det findes der heldigvis gode råd for. Læs her, hvordan I får gnisten tilbage i parforholdet.

Kærlighed er noget af det dejligste i denne verden. Men det betyder ikke, at det er let. De fleste i lange forhold vil opleve, at der er opture og nedture. For mange forsvinder også gnisten med tiden. Men fortvivl ej, hvis gnisten er forsvundet i hverdag og pligter. I kan finde tilbage til den ved at følge et par råd.  

Rejs væk sammen

Måske er gnisten blot en biltur eller en flyrejse væk. I kan genfinde gnisten ved at tage på ferie sammen og bruge tiden på at finde tilbage til hinanden igen. Det betyder ikke noget, hvor I tager hen – det vigtigste er, at I dedikerer tid til at være sammen med hinanden. Så pak kufferten og tag i sommerhus, på storbyferie, på solferie eller noget helt fjerde. Her kan I nyde, at I er langt væk fra hverdagens mange pligter. På ferien kan I skabe minder, som I vil værdsætte mange år fremover. 

Sex, sex, sex

Sex er overalt, og det er ikke uden grund. Det er nemlig dejligt og sundt – og så frigiver det kærlighedshormonet oxytocin, der knytter jer tættere sammen. Der er altså god grund til at kaste sig ud i lagengymnastikken, hvis I trænger til at finde tilbage til forelskelsen. Hvis I trænger til, at der skal ske noget nyt, kan I gøre sex til en leg med en vibrator, en penisring eller et helt tredje stykke sexlegetøj. I finder et stort udvalg af pirrende legetøj på sexnetto.dk

Kys og kram

Gør det til en vane at røre ved hinanden så ofte som muligt. Det er både dejligt at røre og at blive rørt ved. Alt tæller – kys, kram, nus og klem. Jo mere I rører ved hinanden, jo mere vil I også få lyst til hinanden. Ligesom sex frigiver berøring kærlighedshormonet, der får jer til at føle jer mere forbundne. Berøring mindsker desuden stress, så der er god grund til at røre ved hinanden hver eneste dag. 

Vælg kærligheden til

Kærligheden er fantastisk og skøn, men den er ikke perfekt. Hele pakken følger med, når vi finder kærligheden. For at have en skønt parforhold, er det vigtigt at I begge vælger kærligheden til. Kærlighed er både ærlighed, sårbarhed, opture og nedture. Vælg hele pakken, og kæmp for hinanden og jeres forhold. Hvis I vælger hinanden og kærligheden, vil I stå stærkt sammen i mange år fremover – og så vil gnisten sikkert følge med.

 

Dagens Gossip