Sådan gjorde lottogevinsten det lettere for vinderen

Gennem tiden har de store lottogevinster gjort livet langt lettere for de mange vindere. Med flere penge mellem hænderne er det nemlig muligt at leve sit liv på helt nye måder. Sådan var det også for en heldig vinder fra Favrskov Kommune.

Sponsoreret indhold

Der var her tale om en mand i 50'erne, der slet ikke havde været opmærksom på, at han rent faktisk havde vundet. I mere end en måned havde Danske Spil forsøgt at ringe til ham - men han havde ikke besvaret telefonopkaldet. Dette på grund af et princip om, at han ikke ville tage telefonen, når han ikke vidste, hvem det var, der ringede.

Manden gik derfor uvidende rundt om, at han havde vundet hele 12,5 millioner kroner. Men da han forstod, at han havde vundet alle de penge, så blev han rigtig glad - og ikke mindst meget overvældet.

Pengene forsøder tilværelserne

Der er rigtig mange måder, hvorpå vinderen kunne forsøde sin tilværelse på med de nyvundne millioner. Det var også derfor, at han gik i gang med at drømme, lige så snart at han havde tjekket sine lottotal og fundet ud af, at han var vinderen. Han havde f.eks. ikke planlagt en sommerferie i indeværende år, og dette var primært på grund af økonomiske årsager. Da han havde fundet ud af, at han havde vundet den helt stor gevinst, begyndte han at overveje at rejse rundt i Danmark. Han kunne nemlig godt tænke sig at besøge en hel masse steder, hvor han aldrig havde været før. Han syntes også, at det var en god idé, nu hvor Corona-situationen havde sat begrænsninger på rejser til udlandet.

I den forbindelse drømte lottovinderen også om en rigtig luksustur med nogle skønne hotelovernatninger rundt omkring. På den måde mente han også, at det var en god måde at støtte det lokale på, og det kan han godt lide.

Har ikke fortalt det til nogen

Den nye og velhavende lottomillionær havde kort inden offentliggørelsen af gevinsten endnu ikke fortalt til nogen, at det var ham, der havde vundet den store gevinst. Han foretrak at holde det for sig selv. Han har nemlig været i vildrede om, hvorvidt han skulle dele det med nogen, eller om han ikke skulle. På den ene side har han haft lyst til at skrige det ud til hele verden, så han på den måde kunne dele sin glæde. Men på den anden side har han også frygtet, at det kunne give ham nogle problemer, hvis han fortalte alle om det.

Han har i stedet koncentreret sig om at komme sig over chokket ved at vinde den helt store gevinst. Og så glæder han sig ellers bare til at komme ud og bruge pengene og få alle de gode oplevelser, der der hører med. Han er dog helt sikker på, at han før eller siden også vil dele sin glæde med andre, da han mener, at man har den største og bedste glæde, når man deler den sammen med alle dem, man kender.

 

Dagens Gossip