Sådan sparer du penge når du køber T-shirts online

PA

361 uger siden

|

16/08/2017

Dagens topnyheder

T-shirten er efterhånden blevet et stykke tøj som mænd ikke kan undvære. Uanset om du bruger skjorte til hverdagen, er det altid behageligt at isætte sig en T-shirt i weekenden. Men det kan dog være besværligt at finde det rigtige fit – og også dyrt i længden. Dagens.dk har her samlet nogle tips og tricks til næste gang du køber T-shirts online.

Køb mere på én gang

Køb flere T-shits på én gang fra den samme butik - for at spare på fragt omkostninger. Ofte skal man købe over et vist beløb for at benytte sig af fri fragt.

Fragt og gebyr

Der er også muligt at finde butikker hvor der altid er fri fragt som f.eks. Stylepit som tilbyder gratis levering uanset ordrestørrelse.

Loyalitetsprogrammer

Tilmeld dig webshoppens gratis loyalitetsprogrammer. Ofte får man gode tilbud når man tilmelder sig.

Rabatkodesider

Benyt dig af rabatkodesider som giver dig adgang til lister over de bedste rabatkoder til online butikker uden at du skal registrere dig. Skal du f.eks. købe nye T-shirts på Teeshoppen.dk kan du finde rabatkoder til Teeshoppen her.

Nyhedsbreve

Abonner på nyhedsbreve hos online forhandlere. Online-butikker sender ofte nyhedsbreve med rabatkoder og tilbud til deres kunder. Hvis du ikke ønsker, at din e-mail skal blive spammet med nyhedsbreve, så opret en ny e-mail-adresse kun til nyhedsbreve og gennemkig denne før du begynder din shopping. Hvis du f.eks. tilmelder dig Zalando’s nyhedsbrev får du hver uge nye tilbud i din inboks.