Slut med kedelige firmaarrangementer

Sådan arrangerer I et fedt event med fantastiske oplevelser.

Vi har alle prøvet det. Firmafesten, med de originale selskabslege, det traditionelle mad fra samarbejdsfirmaet og den ensformige opbygning, som i sig selv giver dig lyst til at blive hjemme. Gode og flittige medarbejdere skal tilbydes uforglemmelige oplevelser med deres kollegaer, og det er faktisk ikke svært at få hjælp til utraditionelle firmaevents. 

Er I til helikopterflyvning eller overnatning i det fri?

At skulle være arrangør af et hvilket som helst firmaarrangement kan være krævende, og netop dette er nok også den primære grund til, at mange firmafester bliver ensformige. Det er dog muligt at skabe en helt unik oplevelse gennem eventbureauer, og dem er der flere af i Danmark. Lad dig f.eks. rive med af et alternativt forhindringsløb efterfulgt af 10 minutters helikopter tur eller styrk fællesskabet på arbejdspladsen ved at sove i det fri, og lad det hele blive arrangeret på forhånd af et eventfirma som Impact Group – overraskelser er som regel aldrig kedelige, og hvis I får hjælp til at arrangere jeres næste firmaarrangement, vil I med stor sandsynlighed opleve gladere medarbejdere, som har nye og fantastiske oplevelser med deres kolleger med i bagagen. 

Lad jeres event skabe relationer 

For de fleste virksomheder handler arrangementer om at skabe fællesskab, sammenhold og relationer, og ved at vælge en traditionel fremgangsmåde, hvad angår fester, kan man risikere, at en stor del af personalet melder fra både før og undervejs. Ønsker man som virksomhed at skabe de tætteste relationer mellem medarbejderne, må man altså fokusere på overraskende og eventuelt udfordrende aktiviteter, som i høj grad vil give anledning til samarbejde menneskene i mellem. 

Spar tid – overlad projektledelsen til andre

Hos et eventbureau som Impact Group har I mulighed for at overlade alt projektledelse, og I kan derfor læne jer tilbage og nyde et overraskende og velorganiseret event, som altid er tilpasset jeres ønsker. Det kan for mange være en kæmpe fordel at outsource ledelsen af et arrangement til andre, for på den måde kan man opnå både økonomiske fordele, bedre fester og ikke mindste gladere personale.

 

Dagens Gossip