SodaStream lancerer ny Pride-kampagne

Foto: Sodastream

SodaStream lancerer nu en ikonisk maskine, som inviterer brugerne til at skræddersy deres egen regnbuehistorie. I den forbindelse samarbejder SodaStream med den Emmy-nominerede skuespillerinde og HBTQ-talsperson, Laverne Cox. Sammen har de skarpt den animerede film Rainbow Story.

SodaStream lancerede for nylig sin årlige kampagne for at støtte Pride-måneden.  Hovedpersonen i filmen og kampagnen er Laverne Cox, som viser seerne store og afgørende  øjeblikke fra sit liv.  

"Hos SodaStream står vi for lighed. Vi er glade for at deltage i Pride igen i år og beæret over at få  mulighed for at samarbejde med Laverne. Hun er en rigtig superhelt, som inspirerer os alle. Vi  håber, at vores begrænsede udgave af den nye maskine, opmuntrer vores kunder til at dele  deres egne Pride-historier," udtaler Karin Schifter-Maor, SodaStream Chief Marketing Officer.  

Seerne får indblik i, hvordan hun udvikler sig gennem alle barndommens udfordringer til den  stærke kvinde, vi alle kender i dag. En kvinde, som har været en del af mange milepæle for  LGBT-personers lige rettigheder. Laverne deler også ud af sine personlige succeser som  transperson i kampen for LGBT-personers lige rettigheder. Filmen efterlader seerne med en  opfordring til at dele ud af deres egne regnbuehistorier. 

For at fejre Pride-måneden udsender SodaStream tilmed en begrænset udgave af deres Rainbow  Story-maskine. Maskinen er matsort på ydersiden, og leveres med tilhørende kridt i alle  regnbuens farver. Maskinen kan derefter dekoreres med brugerens unikke illustrationer eller  egne Pride-beretninger.  

"Jeg elsker SodaStream, og jeg elsker tanken om at få lov til at være en superhelt. Jeg elsker  også, at en del af overskuddet fra salget af Rainbow Story-maskinen går til en ikke-statslig  organisation, som støtter LGBT-samfundet verden over," udtaler Laverne Cox. 

For tredje år i træk samarbejder SodaStream desuden med den globale ikke-statslige LGBT organisation, ILGA World, ved at donere 10.000 dollar til organisationen.

Foto: Dagens.dk

Test af limited-edition Sodastream

Her på redaktionen har vi testet den mangfoldige udgave af Sodastream, og mens det er en maskine som mange sodastream-elskere i forvejen kender til, så er den peppet ekstra op.

 

Med regnbueflaget i toppen af 1-liters flasken samt regnbuefarverne der kan pryde selve sodastream-maskinen, er der ingen tvivl om, at den får hjemmet til at se mere festligt og mangfoldigt ud.

Foto: Dagens.dk

Selve Sodastream-maskinen fungerer som den skal, og den er yderst let at håndtere.

 

Når først kulsyrepatronen er sat i, skal man blot fylde vand i en falske og derefter sætte flasken i. Nu skal man blot trykke på knappen i toppen af flasken, som får kulsyren til at løbe ud i vandet. Modsat andre maskiner, er der garanti for mange bobler, hvis man trykker lidt flere gange.

 

Dagens Gossip