Spar 50 % på din automekaniker

PA

398 uger siden

|

01/12/2016
Automekanikerens timepriser svinger med helt op til 50 % selv ned på lokalt plan. Skal det være billigst holder fordommen om, at det lille værksted har lavere priser end det autoriserede. Prisforskellen betyder til gengæld ikke, at der er forskel på kvaliteten. Den er lige så god hos den lille lokale mekaniker som hos de store værksteder. Så snart der er noget galt med bilen eller den skal til service, ved vi jo alt for godt, at det kommer til at koste penge. Men ser vi os for og bruger nettet til at finde den billigste mekaniker, kan vi hurtigt skære omkring 50 % af timeprisen. Det viser data fra den danske mekanikerprisside www.autotilbud.dk, der giver overblik over priserne hos landets autoværksteder, samt mulighed for at brugerne kan bedømme hvert enkelt autoværksted. Her kan du hurtigt finde den billigste pris på stort set alt lige fra serviceeftersyn over dækskift og til mere komplicerede opgaver som reparation af udskiftning af krumtap, reparation af aircondition eller elektriske opgaver. Også mange penge at spare på reservedelene Samtidig er der også mange penge at spare på reservedele. For hos de autoriserede værksteder benytter de kun originale dele med logo på, mens de mindre værksteder bruger såkaldt OE-Godkendte reservedele. Her er det sjældent anden forskel end prisen på de to forskellige typer reservedele. Oftest produceres de tilmed af nøjagtigt den samme producent, som leverer de originale. Derfor er der ingen risiko forbundet ved at vælge OE-Godkendte reservedele. Flere producenter giver tilmed 3 års garanti på alle OE-Godkendte dele, selv om prisen tit ligger 25-60 % under prisen på de såkaldte originale dele. Kvaliteten er den samme Selv om prisforskellen på både timeløn og reservedele er stor på de autoriserede og de små værksteder, er kvaliteten den samme. Det fremgår af de mange brugeranmeldelser, som prissammenligningssiden indsamler. Men det er ikke nok, bare at vælge et lille lokalt værksted frem for et af de autoriserede. Der er nemlig også stor prisforskel mellem de små værksteder – også lokalt. Derfor kan du hurtigt spare mange penge på især timelønnen, ved at tjekke prisen ud på nettet for den opgave du skal have løst hos flere forskellige mindre værksteder. De fem minutter det tager, er godt givet ud.

Dagens topnyheder

Automekanikerens timepriser svinger med helt op til 50 % selv ned på lokalt plan. Skal det være billigst holder fordommen om, at det lille værksted har lavere priser end det autoriserede. Prisforskellen betyder til gengæld ikke, at der er forskel på kvaliteten. Den er lige så god hos den lille lokale mekaniker som hos de store værksteder.

Så snart der er noget galt med bilen eller den skal til service, ved vi jo alt for godt, at det kommer til at koste penge. Men ser vi os for og bruger nettet til at finde den billigste mekaniker, kan vi hurtigt skære omkring 50 % af timeprisen.

Det viser data fra den danske mekanikerprisside www.autotilbud.dk, der giver overblik over priserne hos landets autoværksteder, samt mulighed for at brugerne kan bedømme hvert enkelt autoværksted. Her kan du hurtigt finde den billigste pris på stort set alt lige fra serviceeftersyn over dækskift og til mere komplicerede opgaver som reparation af udskiftning af krumtap, reparation af aircondition eller elektriske opgaver.

Også mange penge at spare på reservedelene

Samtidig er der også mange penge at spare på reservedele. For hos de autoriserede værksteder benytter de kun originale dele med logo på, mens de mindre værksteder bruger såkaldt OE-Godkendte reservedele. Her er det sjældent anden forskel end prisen på de to forskellige typer reservedele. Oftest produceres de tilmed af nøjagtigt den samme producent, som leverer de originale.

Derfor er der ingen risiko forbundet ved at vælge OE-Godkendte reservedele. Flere producenter giver tilmed 3 års garanti på alle OE-Godkendte dele, selv om prisen tit ligger 25-60 % under prisen på de såkaldte originale dele.

Kvaliteten er den samme

Selv om prisforskellen på både timeløn og reservedele er stor på de autoriserede og de små værksteder, er kvaliteten den samme. Det fremgår af de mange brugeranmeldelser, som prissammenligningssiden indsamler.

Men det er ikke nok, bare at vælge et lille lokalt værksted frem for et af de autoriserede. Der er nemlig også stor prisforskel mellem de små værksteder – også lokalt. Derfor kan du hurtigt spare mange penge på især timelønnen, ved at tjekke prisen ud på nettet for den opgave du skal have løst hos flere forskellige mindre værksteder.

De fem minutter det tager, er godt givet ud.