Spar penge i hverdagen

Vi kan ikke komme uden om det; penge betyder meget i vores hverdag. Selvom man helst ikke vil tænke på penge, kan man ikke komme udenom, at penge kan være roden til stor bekymring, hvis man ikke har særlig mange af dem.

Sponsoreret indhold

Læg et budget

Hvis du forsøger at spare penge, kan det være en god idé at lægge et budget. Med et budget kan du se, hvor mange penge, du har til rådighed, efter dine faste udgifter er betalt. På den måde kan du se, hvor meget du har råd til at bruge på oplevelser og aktiviteter.

Ved at lægge et budget kan det ligeledes være, at du bliver opmærksom på nogle af dine lidt mere uhensigtsmæssige udgifter. Det kan for eksempel være, at du bruger mange penge på mælk hver uge, selvom du altid ender med at hælde halvdelen af kartonen ud.

Lav en madplan

Lidt i tråd med at lægge et budget, kan det være en god idé at lave en madplan. Med en madplan er det nemlig lettere at vælge de billige løsninger, end hvis du står nede i supermarkedet og prøver at finde på, hvad du vil have at spise.

Når du laver en madplan kan du passende sidde med tilbudsavisen ved siden af dig. På den måde kan du tilrettelægge dine retter alt efter, hvad der er på tilbud i den uge.

Parkér bilen smart

Du kan hurtigt komme til at bruge mange penge på parkering, hvis du bor et stykke væk fra byen, men ofte besøger København. Parkering i København kan give mange frustrationer. Besøger du ofte byen med bil, kan det derfor være en god idé hjemmefra at undersøge, hvor der findes billige parkeringer. Vær opmærksom på de forskellige priser ved Kastrup lufthavn. Lufthavnsparkering er ikke altid lig med billig parkering I København. Så vær særlig opmærksom på hvad priserne ligger på omkring lufthavnen, jo tættere du er på terminalerne, desto dyre bliver det. Men husk at der går gratis shuttlebusser omkring hele lufthavnen - døgnet rundt. 

Når man flyver på ferie, kan man ligeledes komme til at bruge mange penge på lufthavnsparkering. 

For at lette din arbejdsbyrde når det gælder at finde billig parkering i lufthavnen kan du med fordel gøre brug af Parkos. På Parkos kan du nemlig sammenligne priserne for lufthavnsparkering, og finde en billig parkering, som passer dig.

Tager du op i fitnesscenteret?

En anden måde at spare penge på er ved at sætte sætte dit medlemskab på pause. Rigtig mange er meldt ind et i et fitnesscenter uden overhovedet at gøre brug af den ydelse de betaler for. Er dette tilfældet, er det bare om at sætte medlemskabet i bero.

Hvis du bruger fitnesscenteret et par gange om måneden, men er ekstra presset på din økonomi, kan det være værd at overveje, om det kan betale sig at være medlem. Du skal naturligvis ikke holde op med at træne, blot fordi du mangler penge, men det kan være en god idé eksempelvis at begynde at løbe ture i stedet eller lave styrkeøvelser hjemme på stuegulvet.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip