Spar penge på julegaverne

PA

399 uger siden

|

18/11/2016
Det er den tid på året, og her mener vi ikke jul - nej, det er tid til den årlige udsalgsfest bedre kendt som Black Friday. Så er du hurtigt ude med at købe julegaver - så er der mange penge at spare.

Dagens topnyheder

De seneste år har vi set en voksende efterspørgsel på Black Friday-kampagner, og mange butikker, både online og fysiske, har valgt at lytte til deres kunder. I år tilbyder flere af Danmarks onlinebutikker særlige Black Friday tilbud. Traditionen stammer, som så meget andet, fra USA, hvor den altid falder fredagen efter Thanksgiving.

Navnet i sig selv stammer fra finanskrisen i 1869, men i dag menes navnet dog at henvise til, hvordan dagen kan ændre virksomheders røde regnskabstal til sorte. I USA bliver der omsat for omkring $ 57.400.000.000 på selve dagen, og siden 2006 er over ni personer omkommet i kampens hede, mens mere end 90 er blevet voldsomt skadet.

Fænomenet har hurtigt bredt sig til resten af verden inklusiv Danmark, hvor det fylder mere og mere, som en reel mærkedag hvert år. Der er i Danmark dog ikke blevet rapporteret nogle tilfælde af tilskadekomster  endnu - og forhåbentlig bliver dagen ved med at forløbe fredeligt for sig i Danmark, end som vi ser det i USA.

I år falder Black Friday den 25. November, og der vil være tilbud online og i butikker landet over.

Det betyder, at nettet flyder over med brandgode tilbud. Hos blandt andet ShopALike.dk kan der spares op til 70% på varer fra udvalgte partnere som blandt andet Spartoo, Nike, Unisport, Nimara og mange flere. Derudover samler ShopAlike.dk også Black Friday tilbud fra 250 online shops, så man aldrig misser et godt tilbud.

Se alle tilbuddene her: shopalike.dk/black-friday-udsalg

Bonusinfo: Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du endda udleveret en eksklusiv rabatkode, der giver dig yderligere rabat hos udvalgte partnere.