Superligaen er tilbage

Så kom den forløsende weekend endelig, hvor Superligaen igen var tilbage. Første runde efter vinterferien blev afviklet, hvert fald for de fleste hold, da der desværre ikke blev spillet kampe i hverken Aarhus eller Nordsjælland.

Sponsoreret indhold

Det var vejrgudernes skyld, da banen i Aarhus ikke kunne håndtere de store mængder vand, mens FC Nordsjællands Right To Dream Park ikke kunne håndtere den kraftige blæst. Det har du blandt andet kunne læse om på Mesterbold.

I Haderslev, Silkeborg, Esbjerg, Odense og Herning blev der dog spillet fodbold, og der kom et par lettere overraskende resultater.

Den første kamp fandt sted i fredags hvor Esbjerg fik besøg af FC København. En kamp som FC København bare skulle vinde, hvis de ikke ville ryge af i topkampen mod Esbjerg.

Desværre for FC København gik det langt fra som håbet, og det blev i stedet hjemmeholdet Esbjerg der trak sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 1-0. Denne kunne dog have været større, da Esbjerg sent i kampen misbrugte et straffespark.

Brøndby kunne uden stjernerne

I Odense var Brøndby på besøg, og her havde de færreste nok regnet med, at Brøndby ville levere så god en kamp, som de gjorde.

Efter tabet af tre klassespillere samtidig med, at OB ser rigtig gode ud i denne sæson. Brøndby leverede dog med det unge mandskab, og de kunne i stormvejr rejse tilbage til Vestegnen med en 2-0 sejr.

Silkeborg ligner en sikker nedrykker

Silkeborg har længe lignet en stensikker nedrykker. Det gør de fortsat efter nederlaget til Aab. De startede ellers bedst ud i kampen, og med lidt mere skarphed kunne de have bragt sig foran.

Det lykkedes ikke, og dermed endte det altså med endnu et nederlag og kursen er lagt direkte mod 1. Division.

Dreyer hitter for Midtjylland

FC Midtjylland kunne glæde sig over, at FC København snublede i deres første kamp efter vinterpausen, og dermed kunne de tage et stort spring mod mesterskabet, hvis de vandt over Lyngby.

Det gjorde de. Ganske solidt endda, og de glæder sig helt sikkert på den jyske hede over, at Anders Dreyer allerede viste sig frem i sin første Superligakamp for FCM.

Dreyer blev nemlig hentet tilbage til Superligaen fra Premier League, og han skulle blot bruge 30 minutter på at score sit første mål. Efter 72 minutter gjorde Awer Mabil det til 2-0, og så var kampen sluttet og Lyngby kunne rejse tilbage til Sjælland med et nederlag i sækken.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip