Tjen penge på at spille online

Lige for tiden hører man meget i medierne om unge mennesker, der tjener gode penge ved at spille computer. Store internationale konkurrencer i computerspil som Counterstrike har for længst sat Danmark på verdenskortet.

I lige netop Counterstrike er Danmark en stormagt i e-sport, hvor holdet Astralis altid banker de andre hold og trækker millionpræmierne i land.

Der findes samtidig folk på Youtube, som scorer kassen ved at spille forskellige computerspil. Pengene kommer i form af sponsergaver og reklameindtægter fra seerne, men også fra selve spilproducenterne. Youtuberne skaber nemlig nyt indhold for de forskellige spilproducenter. Dette hjælper udviklerne af computerspil til at få mere omtale. Dette hjælper dem med at bygge deres brand og sælge flere spil.

Med andre ord er det blevet attraktivt og i allerhøjeste grad muligt at tjene til dagen og vejen ved at spille computer! Men hvis du ønsker at gøre det samme, hvad er så en nem måde at komme i gang på?

Bliv beta-tester og tjen penge på at spille online

At tjene penge på at spille online eller offline lyder jo som enhver computerglad teenagers vildeste drøm. Faktisk er det nemmere at komme i gang med at tjene penge på at spille computer, end man umiddelbart skulle tro.

Computerspil er nemlig gået hen og blevet til rigtig “big business”. Spilproducenterne af populære titler som the Elder Scrolls, Total War, og Kingdom Come: Deliverance tjener millioner af Dollars på hver succesfuld udgivelse af et nyt computerspil.

Her er nøgleordet “succesfuldt”. For i en konkurrencepræget verden, hvor der hele tiden kommer nye computerspil på markedet, er det livsvigtig, at spillene ikke udgives med fejl. For mange fejl og “bugs” ødelægger nemlig spilleoplevelsen og kan påvirke spilproducentens brand, så folk slet ikke køber spillet!

Det er her, at beta-testeren kommer ind i billedet. Beta-testeren er en person, som sidder og gennemspiller computerspillet og tester det for alle mulige fejl, før spillet udgives. Selvom beta-testeren ofte spiller på en ufærdig udgave af spillet, er det et meget stort arbejde at teste det for fejl. Testeren skal gennemføre spillet og samtidig teste for et utal af kombinationer af handlinger i spillet, som kan medføre fejl.

Hvis du er interesseret i at blive beta-tester af spillet, så kan du altid finde jobopslag på en hjemmeside som www.earnthatbuck.com. Dette er en hjemmeside for freelancere indenfor testning af blandt andet computerspil og diverse apps.

Hvor meget kan du tjene som beta-tester?

Hvis du er interesseret i at arbejde som beta-tester af computerspil, så er spørgsmålet naturligvis, hvor meget du kan tjene. Ville du overhovedet kunne leve af det? Ifølge internettet er det muligt at tjene helt op til 60.000 Dollars om året som tester af computerspil. Det er dog de færreste folk, der tjener penge på at spille online, som også får denne løn. Det kræver nemlig typisk, at man har fået foden indenfor det rigtige sted. Derudover kræver det også flere års erfaring som spiltester. Derudover skal man typisk også arbejde som såkaldt “lead tester”, hvor ansvaret er større.

Typisk er de fleste beta-tester jobs freelance stillinger, og altså ikke noget fast arbejde. Når det er sagt, så handler det jo typisk om at komme i gang og få nogle referencer og noget erfaring indenfor branchen. Internettet rummer mange succeshistorier om folk, der startede som beta-testere og så efter nogle år blev fastansatte hos en spilproducent.

Summa summarum, så er det bestemt muligt at tjene penge på at spille online, hvis du ønsker at arbejde som spiltester. Som så meget andet, så kan du jo altid prøve det af og se, om det er noget for dig!

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip