Vælg isolering og spar penge på varmeregningen

Selvom du tror, at dit hus er godt isoleret, så kan det være en god ide at få boligen tjekket. Det er ikke muligt med det blotte øje at undersøge, om varmen lækker fra eksempelvis vægge eller lofter.

Hvis dit hus bliver grundigt og ordentligt isoleret, så vil du kunne få det optimale ud af din bolig.

Det er træls at opvarme et hus, hvis en del eller meget af varmen slipper ud. Ikke kun i ældre huse, hvor isoleringen kan være mangelfuld, men også i nyere huse kan der uheldigvis opstå lækager, eller der kan være tale om dårlig isolering.

Uanset hvad, så vil vi alle gerne undgå at skulle komme hjem til en kold lejlighed eller koldt hus. For at få undersøgt, om din bolig kan optimeres i forhold til isolering, så kan du kontakte en fagmand såsom Sabroe Multibyg. De laver gratis isoleringstjek i hele hovedstadsområdet.

Med et isoleringstjek af en erfaren tømrer eller snedker kan du være sikker på, at du får et retvisende billede af boligens isoleringstilstand. Fagfolk har nemlig et inspektionskamera, som kan give præcise data om hulmurer og den generelle isolering i huset.

Derudover findes der forskellige typer af isolering. Eksempelvis er papiruld et fortrinligt isoleringsgranulat til hulmursisoleringer og lofter. Fordelen ved papiruld er, at det effektivt lukker alle revner, hvor varmen ville kunne slippe ud. Derudover sprøjtes den ind på det givne område, og det omslutter dermed rørføringer og andre installationer, som isoleringsmåtter vil have svært ved at dække.

Bedre indeklima

Ved at vælge isolering eller efterisolering af din bolig, så vælger du altså den nemmeste metode til at spare penge på din varmeregning. Derudover vil du også kunne mærke en betydelig forbedring af indeklimaet. Med en bedre isolering vil temperaturen indendørs forblive stabil og ikke være afhængig af udendørsklimaet. Dermed føles det mere behageligt og varmt at opholde sig indendørs. 

Derudover kan isolering anskues som en langtidsinvestering, da et velisoleret hus vil være lettere at afsætte til eventuelle købere. Hvis du ikke har planer om salg i fremtiden, så vil isoleringen altså blot øge husets værdi.

 

Dagens Gossip