Vejen til et værelse i København - du kan betale

PA

376 uger siden

|

27/04/2017
Ejendomsselskabet Rada-ejendomme.dk specialiserer sig i at udleje gode værelser centralt i København til fair priser.

Dagens topnyheder

For 12 år siden flyttede Casper Ravn-Sørensen til København. Han var 20 år gammel, men det var næsten umuligt at finde et ordentlig værelse eller lejebolig i København. Enten var stand eller beliggenhed dårlig - eller prisen alt for høj.

Flere succesfulde virksomheder senere har Casper Ravn-Sørensen taget fat i det gamle problem - og forsøgt at løse det.

 

Dyrt at flytte til København

»Jeg brugte al min tid og penge på at bygge virksomhed. Dengang var det - ligesom i dag - rigtig dyrt at flytte til København,« siger Casper Ravn-Sørensen, direktør og stifter af Rada-ejendomme.dk.

Med kapital fra egne virksomheder har han over de seneste år opkøbt flere ejendomme i København, der er blevet omdannet til kvalitetslejemål  - i mini-størrelsen. Hvor lidt tyndere pengepunge kan være med.

 

Professionelt udlejet - lejers sikkerhed

»Ud over adgang til rigtig gode placeringer i byen, er det også en tryghed for lejer at lejemålet er professionelt udlejet,« siger Casper Ravn-Sørensen.

Dermed er der ikke noget med penge under bordet og husleje betalt som en bunke kontanter i en brun kuvert.

I skrivende stund har Rada-ejendomme.dk værelser til leje i Indre by, på Frederiksberg, Østerbro og i Ørestaden. Du kan se billeder af de forskellige lejemål på Rada-ejendomme.dk.

 

Rada-ejendomme er seneste skud på stammen

Ud over Rada-Ejendomme har Casper Ravn-Sørensen investeret i flere virksomheder, såsom låneportalen på Dagens.dk, markedsføringsbureauet Alpha57.com, webshoppen Cleanskin.dk og betalingkort-indløsningsfirmaet Gate2Payments.com for blot at nævne nogle.

»Jeg har arbejdet hårdt for at skabe succes-virksomheder. Men hvad angår Rada-ejendomme.dk er det en del af min passion at give flere særligt unge mulighed for at få en god bolig. Unges muligheder for at bo og bygge sig et liv i København interesserer mig meget,« siger Casper Ravn-Sørensen og henviser til, at han også hjælper helt unge iværksættere med erhvervsrådgivning og direkte investering - og blot gennem at give gode råd.