Velkommen til Edelsmindes bed and breakfast

Sponsoreret indhold

Gisselfeld bed and breakfast ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Haslev. Her er der ro og plads til fordybelse. Vi har flere værelser der indrettet efter forskellige typer af rejsende. Vi har både plads til den enkelte der rejser alene, kæresteparret, der har gennemrejse eller familien, der har søgt væk fra de hverdagens hamsterhjul. Vores værelser er indrettet individuelt og efter tidens boligindretning, der gør det indbydende. 

Er du til lidt luksus, så er vores Deluxe værelse, det oplagte valg. Alle værelser har en hyggelig og afslappet atmosfære, så man kan trække sig tilbage nyde roen. 

Morgenmad og skønne omgivelser

På vores Gisselfeld bed and breakfast tilbyder vi morgenmad under dit ophold. Her lyder menuen på hjemmebagte boller med marmelade og ost. Dertil er der frisklavet kaffe og juice. Du bestemmer helt selv, hvor du vil nyde din morgenmad henne. Du kan få den bragt på værelset, spise den i køkkenet eller tage den med ud i haven, hvis vejret tillader det. Under dit ophold er det muligt på Gisselfeld bed and breakfast, at forsyne dig med kaffe og juice i løbet af dagen. 

Udforsk området

Gisselfeld bed and breakfast er placeret lige op til Gisselfeld Park, der byder på en af Nordeuropas smukkeste parker. Selve parken er på 40 ha og blev anlagt tilbage i 1825. Haven har hvert år besøg af 40.000 mennesker. De besøgende tager både en gåtur i parken, mens andre også udforsker slottet. Gisselfeld Park er helt klart et besøg værd for dig, der gerne vil fordybe sig i naturen og udforske det historiske landskab. 

Oplev attraktioner i nærområdet

Ikke langt fra Gisselfeld bed and breakfast ligger der Bonbon-land, som er en forlystelsespark, der byder på forlystelser for både store og små. Heller ikke langt herfra, ligger Camp Adventure, som byder på Danmarks største udendørs klatre areal. Du kan også teste dig selv i højderne, ved at gå op i det 46 meter høje skovtårn. Her er en fantastisk udsigt over trækroner og den sjællandske landskab. Turen til Gisselfeld bed and breakfast tager kun 45 minutter i fra København, så tag turen fra byen og kom landet. Skift by larmen ud med fuglefløjt og lyden af vind. Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen til vores hyggelig ebed and breakfast. På for enkelt nat eller, hvis du skulle have lyst til at blive flere nætter, så er du velkommen til det. På Gisselfeld bed and breakfast er mulighederne mange. Her er plads til både fordybelse og til sjov. Vil i ud og spise, så kan i besøge Rønnede Kro. Den berømte landevejskro blev opført tilbage i 1800 tallet. Sidenhen har det gennemgået en renovering. Her har man bevaret den oprindelige historiske stil. Kroen serverer klassisk mad, og lokalerne er indbydende og der er en afslappet atmosfære. Mulighederne er mange, så ikke lad dig skræmme, fordi det er på landet. Vi glæder os til at se dig på Gisselfeld bed and breakfast.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip