Vi er tilbudsjægere - få tips til at spare penge online her

Alle mennesker elsker at spare penge og gøre gode handler, men specielt i Danmark er det noget, vi virkelig holder af. Vi vil gå rigtig langt, hvis bare vi kan spare fragten eller få fem procent på vores køb, når vi handler online.

Dog er det ikke altid nemt at finde disse tilbud, når du mangler en bestemt vare, fordi det er langt fra sikkert, at butikken har et tilbud kørende, når du er købsparat. Det er selvfølgelig en ærgerlig situation, og derfor kommer vi her med nogle bud på, hvordan du kan spare penge online. Vi handler nemlig som aldrig før på nettet, og det er derfor meget muligt, at du kan bruge nedenstående råd. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Langt de fleste webshops har et nyhedsbrev tilknyttet deres side, hvor de kommer med viden til forbrugeren eller eksklusive tilbud. Det er en utrolig stærk salgskanal for virksomheder, og e-mail-marketing har vokseværk i alle brancher online. Nyhedsbrevet giver dem mulighed for at målrette et budskab til en modtager, der har vist en interesse for deres produkter eller ydelser. Netop derfor lokker mange webshops med unikke tilbud eller procenter, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Hos de helt store tøjbutikker, såsom H&M, Boozt og Zalando, kan du være heldig at få op til 15 % plus fri fragt på dit første køb, hvis du blot tilmelder dig deres nyhedsbrev. Og faktisk kan du afmelde dig lige efter dit køb, hvis det er det, du har lyst til. Dog skal du være opmærksom på, at folk, der er tilmeldt nyhedsbrevet, ofte får unikke tilbud som følge af deres loyalitet. Husk dog på, at det ikke kun er i tøjbranchen, hvor disse fordele er fast inventar, men det er mere eller mindre hos alle webshops, så undersøg altid det, før du køber. 

Følg dem på sociale medier

Alle seriøse virksomheder har sociale profiler, og det er det første sted, de smider deres kommende tilbud op. Derfor er det oplagt, at du følger dine yndlingswebshops på sociale medier, så du altid har et overblik over, hvornår de kører deres kampagner, samt hvad de kører tilbud på. Er du ligesom resten af Danmark stor tilhænger af sociale medier, betyder den her taktik, at du aldrig går glip af et tilbud fra din favoritshop igen. 

Find rabatkoder online

De to ovenstående forslag er oplagte, og det tager dig ikke mere end få sekunder at klare dem, men der er endnu en måde, hvorpå du kan få eksklusive rabatter. Der er nemlig kommet flere sider online, som samler alle rabatkoder til forskellige webshops. Det er portaler, hvor du blot søger på den webshop, du er ved at købe hos, og så kommer den frem med de rabatkoder, du har mulighed for at få. Blandt andet www.rabathelten.dk er et godt eksempel på en sådan side. Den er utrolig brugervenlig og intuitiv, så du skal altså ikke være et teknisk geni for at finde frem til rabatkoderne, og det er faktisk noget alle kan klare – store som gamle.

Dette er simple råd, du sagtens kan tage i brug, hvis du vil have lidt mere for dine penge, når der skal købes fødselsdagsgaver, julegaver eller bare lidt selvforkælelse.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip