15 ting du ikke vidste om Shawn Mendes

webmaster

401 uger siden

|

08/11/2016
Gossip
Shawn Mendes
Foto: Polfoto
Vine-stjernen og musiker Shawn Mendes blev for alvor kendt i 2013 og har levet i søgelyset lige siden. Trods han lever meget af tiden i offentlighedens øjne, så er der stadig ting om Shawn, som ikke mange mennesker kender.

Dagens topnyheder

Vi har samlet 15 ting om Shawn Mendes, som du sikkert ikke vidste.

Nummer 15: Han er lun på Emma Watson

Mendes indrømmede i et interview, at han elsker Harry Potter og han fandt Emma Watson virkelig sej som Hermione.

Nummer 14: Han er bange for havet

Mendes sagde at hans største frygt, er at være alene på havet. Der er intet som skræmmer Vine-stjernen mere end at være på havet uden andre personer.

Nummer 13: Han bærer rundt på en løve bamse

I et interview i 2014 sagde Mendes at han stadig bærer rundt med en bamse. Bamsen er en løv og han kaldte den Leo. ‘Jeg har haft den så længe, at jeg husker’ sagde Shawn.

Nummer 12: Han hader tomater

Mendes finder tomater ulækre og han har sagt, at han ikke spiser dem, da de er ‘dårlige for ham’. Nogle mennesker spiser ikke tomater, fordi de tilhører en type planter kaldet natsskygger. Ifølge rygter så er natskyggeplanter forbundet med kroniske sygdomme, selvom der findes meget lidt videnskabelig information til at støtte denne påstand.

Nummer 11: Han har en anden personlighed

Shawn har sat, at hans alter ego hedder Benito. HAn siger, at han bliver Benito, når han skal til fotooptagelser og ønsker at tage det hele alvorligt.

Nummer 10: Han kunne være den nye Justin Bieber

Mendes debutalbum toppede Billboard hitlisten og han satte ny rekord. Han er nu den yngste kunstner, hvis debutalbum ramte nummer et på Billboard - som ellers var holdt af Justin Bieber.

Foto: Shawn Mendes og vennen Justin Bieber

Nummer 9: Han var på túrne med Taylor Swift

På sin 1989 World Tour inviterende Taylor Swift Mendes til at komme på scenen på hans 17 års fødselsdag, hvor hun fik mere end 60.000 fans til at synge ’Tillykke med fødselsdagen’.

Nummer 8: Han har en kampagne mod mobning

Mendes mission i livet er at stoppe mobning og hjælpe folk med at øge deres selvværd. Han har for nyligt lanceret et projekt som fokusere på posivitet.

Nummer 7: Shawn Mendes ønsker at leve som enhver normal teenager

Selvom han ofte gæster store TV-shows og laver duets med megastjerner, så er Mendes udenfor søgelyset en helt almindelig teenager. Hans Instagram fylder mest med almindelige hverdagsting, som alle andre teenagere.

Nummer 6: Han lærte at spille guitar, da han var 13 år gammel

Mendes har fortalt, at han lærte at spille guitar ved at følge guides på Youtube.

Nummer 5: Mendes spiller Boom Beach

Ligesom resten af os, så er Shawn ikke immun overfor vanedannende spil og apps. Han siger, at han spiller Boom Beach på sin iPad hver eneste aften.

Nummer 4: Hans hemmelighed i livet er…

Manuka honning! Mendes mener at Manuka honning er ‘magisk’. Manukahonning kommer fra Manukatræet, som hører hjemme i Australien og New Zealand. Det er ofte blevet udråbt som alternativ medicin.

Nummer 3: Han har mistet sin tegnebog mere end 10 gange

Og han har smadret skærmen på sin mobiltelefon mere end fem gange! Så enten er han meget glemsom eller klodset.

Nummer 2: Shawn Mendes er ikke bange for højder, men…

Mendes siger, at han aldrig ville prøve Bungee jump eller elastikspring. Men påstår stadig at han ikke er bange for højder.

Nummer 1: Han er stolt af at være canadier

Shawn har sat, at han mener British Columbia, Canada er det ‘bedste sted på jorden’

Tak fordi du læste med!