Amalie Szigethy taler ud: ‘Jeg synes, det er ret skræmmende, hvad jeg kan’

Amalie Szigethy har mange talenter. Her er et nyt.

Amalie Szigethy er ikke kun en dygtig realitystjerne, hun har også andre talenter. Talenter inden for det mere overnaturlige.

Realitystjernen har altid være bevidst om sine særlige evner og nu ønsker hun at arbejde videre med dem.

- Jeg er modtagelig over for ting inden for den mere clairvoyante verden. Jeg har altid vidst, at jeg kunne noget inden for det felt. Jeg kan ikke se de afdøde, men jeg kan fornemme og føle. Jeg kan selv gå ind og kigge i fremtiden, fortæller Amalie til Realityportalen.

Ifølge Amalie selv er hun efter et besøg hos en clairvoyant blevet bekræftet i, at det hun tror vil komme til at ske, det rent faktisk også sker.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Det er dog ikke sådan, at Amalie kan spå om, hvordan folks liv vil se ud om tre år. Spådommene er mere situationsbestemte:

- Lad os sige, at jeg står i en situation, jeg simpelthen ikke aner, hvordan ender. Det har vi allesammen prøvet. Man satser lidt på dét, der kommer til at ske: Enten går det den ene vej, eller også går det den anden vej – det er op til skæbnen. Og sådan har jeg også tænkt, men så er jeg begyndt at arbejde med det, fortæller realitystjernen.

Amalie Szigethy kan dog godt blive skræmt af sine egne evner, men pointerer samtidig, at flere folk bør lukke det clairvoyante ind:

Læs også

Fie Laursen afslører snyd: 'Jeg har aldrig indrømmet det før'

- Jeg kan godt selv blive bange, for jeg synes det er ret skræmmende, hvad jeg kan. Så det gør jeg, men alle mennesker har en sjette sans. Det handler man om, hvorvidt man lukker det ind eller lukker helt af for det. Man skal bare tro på det selv, og det er der ikke mange, der gør, siger hun.

Hvorvidt Amalie vil tilsidesætte realitylivet med en karriere indenfor det clairvoyante vides ikke, men hun er i hvert fald fast besluttet på at arbejde videre med sine overnaturlige evner.

Læs også: Frederik Fetterlein lokket til ‘crazy’ tatovering: ‘Min kæreste syntes, det var totalt sjovt’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip