Vil du købe Mascha Vangs hus? Se billederne af den charmerede villa

Aldrig set før billeder af Mascha Vang nøgen - Foto: Scanpix

I går var der åbent hus hos Mascha i Dragør fra tidlig morgen til sen aften.

Den 27. august kunne Mascha Vang og kæresten Troels Krohn Dehli begge sætte deres underskrift på en købsaftale, der gjorde dem til boligejere af deres nye fælles hjem i Kolding.

Parret overtager deres nye hus 1. september, og i mellemtiden har Mascha Vang nu har sat sit hjem i Dragør på Amager til salg.

Huset har været til salg i ni dage, og indtil videre har interessen været overvældende. Det skriver Realityportalen.dk.

Læs også

Drama efter awardshow: Fie Laursen hasteindlagt med ambulance

Det sorte træhus er sat til salg for 4,4 millioner hos EDC, der  allerede har modtaget masser henvendelser på Mascha Vangs hjem.

-  EDC har aldrig haft et hus, der har været set så mange gange, som der er blevet set på mit, så de blev fuldstændig lagt ned. Siden gik simpelhen ned. Så der er kæmpe interesse. Vi bliver overrumplet af folk, der gerne vil købe det. Så det er virkelig dejligt, fortalte Mascha Vang lørdag aften til Realityportalen, da hun tiltog i awardshowet Guldtuben i Royal Arena.

Søndag kunne de første interesserede komme til åbent hus i den 145 kvadratmeter store bolig, og det var ifølge Mascha Vang et fuldt booket arrangement.

Læs også

Dansk stjerneskuespiller er blevet mor

– Ingen har set det endnu, men imorgen holder vi åbent hus, så det er booket op fra morgen til aften med fremvisninger. Så nu må vi se, hvad der sker. Dem, som kommer, er nogen, der er helt klar til at købe. Man kan ikke bare komme for at kigge, og man kan heller ikke komme, hvis man skal have solgt noget først for at det kan lade sig gøre. Man skal være helt bankklar, forklarede den tidligere model og nuværende iværksætter til Realityportalen.

Mascha Vang købte sit hus i Dragør i marts 2016, hvor hun gav 3.775.000 kroner for det. Du kan se slagsannoncen her.

Læs også: Kold luft mellem Mascha Vang og Annette Heick: ‘Det sårer mig dybt’

 

Dagens Gossip