Geggo ligeglad med andres meninger: 'Jeg kysser mit barn på munden'

Stephanie 'Geggo' Kessler har ikke meget tålmodighed med kyssedebatten. Der må være noget galt med de menneskers tankegange, som ser noget forkert i at kysse med et barn.

Den senere tid har budt på flere debatter om, hvorvidt pædagoger må kysse børnene i institutionerne - og om mødre må give deres afkom en trutter på munden.

Debatten begyndte blandt andet, fordi Victoria Beckham postede et billede på sociale medier, hvor hun kyssede sit barn på munden. Det gav stor ballade, fordi mange mente, det var ulækkert og unaturligt.

Nu tager realitystjernen Stephanie Geggo bladet fra munden i et nyt blogindlæg

Under overskriften “JA jeg kysser mit barn på munden!” fortæller hun, at hun selv har diskuteret emnet med folk, som mener, det er forkert. Geggo er dog af en noget anden holdning.

- Jeg kysser mit barn lige på trutteren, og jeg gør det mange, mange gange om dagen. Det vil jeg fortsætte med indtil hun selv en dag måske siger fra, og der vil det nok skære lidt i mit moderhjerte, men der vil jeg selvfølgelig respektere hendes valg, skriver hun i indlægget.

Hun uddyber videre, at hun finder det ligeså naturligt som amning. Hun mener, at folk, der ser noget galt i kys på munden, har en gal tankegang.

- Jeg tror, det går hen og bliver problematisk, hvis man gør det unormalt og tabu-belagt, og 'uha nej her kysser vi ikke på munden' - og så tænker jeg; jer, der har fravalgt at kysse jeres børn på munden - hvad gør I, hvis barnet selv kommer og vil møsse jer? Afviser i barnet? Siger i nej tak? Jeg får helt ondt i hjertet over sådan en lille skabning der bare gerne vil have kærlighed, men som bliver afvist, skriver Stephanie Geggo.

- Hvis man synes, at det er unaturligt, eller at det sætter tanker i gang i hovedet hos folk, så tror jeg, at det er deres tankegang, den er gal med, og ikke selve handlingen fra moderen, lyder det bestemt  fra Stephanie, Geggo.

Læs også: Geggo deler første video af lille datter: Se min lille trold

Hun slutter med at opfordre alle møder til at vise kærlighed til deres børn. Også hvis det ikke involverer at kysse dem på munden.

- Så lov mig at kysse dem på deres dejlige kinder, hoveder og pander.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip