Kendisfrisør springer ud som filminstruktør

Han har helt styr på, hvordan de kendtes frisurer og makeup tager sig bedst ud, men nu skal han som noget helt nyt hjælpe dem på vej med deres skuespil og replikker.

I hvert fald springer kendisfrisøren Dennis Knudsen ud som både filminstruktør og manuskriptforfatter, fremgår det af en pressemeddelelse.

Stylisten har allerede skrevet et manuskript om en dreng, der som spæd får en kønsskifteoperation, og nu skal han også selv instruere filmen. Dennis Knudsen glæder sig til at kunne skrive de to nye titler på cv'et og prøve kræfter med en anden side af filmbranchen.

- Deres arbejde har altid fascineret og imponeret mig dybt, og jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film, siger han i pressemeddelelsen.

Frisøren har samtidig besluttet sig for at omstrukturere sin virksomhed, men hans produktserier og foredragsvirksomheden fortsætter, understreger Dennis Knudsen, der både er spændt og lidt nervøs.

- Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer - ikke mindst nu, hvor jeg er blevet en voksen mand på 53 år, siger han.

Optagelserne til filmen, der laves i samarbejde med Zentropa Film, forventes at begynde i sensommeren 2017.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip