Kendt tv-vært: Ja jeg er homoseksuel

Mikkel Fønsskov afslører, at han er til mænd

Den 32-årige tv-vært Mikkel Fønsskov fra Aftenshowet på DR1 fortæller nu åbenhjertigt, at han er til mænd.

I et interview med Femina fortæller den populære tv-vært, at han ikke er til kvinder men foretrækker fyre.

Med den afsløring kommer også en erkendelse af, at han i mange år har kæmpet en kamp med sig selv for at erkende, at han er til mænd.

- Dengang troede jeg, det var en fase, jeg skulle igennem. Jeg forestillede mig stadig, at jeg en dag ville blive gift med en kvinde og få en almindelig familie, siger han i et interview med Femina i denne uge.

Mikkel Fønsskov har godt vist, siden folkeskolen, hvor pilen pegede hen, men det er først nu, at den han offentligt står frem med sin seksualitet.

Det skyldes blandt andet, at han er en kendt person.

- Det har været medvirkende til, at jeg var så langsom i optrækket. Det har forstærket min skræk for at ryge i en bestemt kasse. Jeg var frygtelig bange for, at folk ville se mig på skærmen og i stedet for at tænke: Nå, Mikkel er vært i aften, ville tænke: Nå, det er ham bøssen, der er vært i aften. Ofte tænker folk ikke umiddelbart, at jeg er homo, og mange bliver overrasket, når de finder ud af det, siger Mikkel Fønskov og fortsætter:

- Gennem tiden har jeg fået mange mails og henvendelser på sociale medier fra kvinder, der gerne ville drikke kaffe eller gå en tur. For ret nylig begyndte jeg ganske enkelt at svare: ”Tusind tak for tilbuddet, men jeg er til fyre”. Så nemt kan det være, og det har været en stor befrielse at nå dertil, siger han til Femina.

 

 

Dagens Gossip