Kongehusekspert om Grevinde Alexandra: Hun fortæller ikke sandheden

Foto: Grevinde Alexandra / Polfoto

Flere uafklarede spørgsmål om grevindens liv florerer stadig i det danske land. Svarene på spørgsmålene får vi aldrig, vurderer ekspert.

Hvorfor besluttede grevinde Alexandra og prins Joachim tilbage i 2004 at gå hver til sit efter ni års ægteskab?

Det spørgsmål har flere stillet sig gennem årene, og spekulationerne har været mange.  Utroskab, fadøl og besøg i det jyske natteliv er nogle af de rygter, der siden offentliggørelsen af skilsmissen har floreret.

Det ærlige svar på spørgsmålet har vi aldrig fået, og derfor ved ingen udenfor kongehusets egne rækker, hvorfor Alexandra og prins Joachim for mere end ti år siden valgte at gå fra hinanden. Og sådan forbliver det også, hvis man skal tro Sebastian Olden-Jørgensen, der er kongehusekspert.

Det skriver Se & Hør.

Læs også

Nu må Felix og Nikolai snart klare sig selv

- Jeg tror aldrig, sandheden kommer frem. Hun (Alexandra, red.) er alt for rationel, ligevægtig og kontrolleret. Derfor har hoffet været i stand til at indgå en fornuftig og bindende aftale om, at det her holder vi for os selv. Jeg tror, hun tager den hemmelighed med sig i graven, siger Sebastian Olden-Jørgensen.

Hvilken aftale kongehuset har indgået med Grevinde Alexandra får vi heller ikke svar på. Alexandra har i næsten 13 år ikke sagt et ord om bruddet, og det er umiddelbart noget, som kongehuset værdsætter.

Grevinden er i hvert fald ikke afskåret helt og aldeles fra den royale familie. Som tak for at overholde sin aftale med kongehuset har Alexandra blandt andet været med, da dronning Margrethe havde premiere på ’Nøddeknækkeren’, lyder det fra Sebastian Olden-Jørgensen.

Læs også

Alexandras vilde lønkrav: Kræver 200.000 kroner blot for at stille op

Grevinde Alexandra forhold til prins Joachim

Hvorfor forholdet til Joachim ikke holdt ”til døden jer skiller”, som det lyder i kirken, er ikke den eneste hemmelighed, som  grevinden holder for sig selv.

Hvordan lykkes det den 53-årige Alexandra at se yngre og yngre ud år efter år? Hvorfor må eksmanden, Martin Jørgensen, ikke se prins Nikolai og prins Felix? Og hvad har hun gjort ved sit milliondyre diadem? Det er med stor sandsynlighed en del af flere hemmeligheder, som grevinde Alexandra også tager med sig i graven.

Når Alexandras apanage på mere end to millioner kroner årligt stopper i 2020, så kommer danskerne endnu længere væk fra grevinden, som har planer om at forlade landet.

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

LÆS OGSÅ: Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 

Dagens Gossip