Kvinde opdagede brev fra naboerne: Da hun læste det, løb det koldt ned af ryggen på hende

Foto: Privat

Det er alligevel en gyselig historie.

Der er klare tendenser i Danmark, hvad angår godt naboskab. Uden at fornærme nogen, så er det de færreste, der ønsker et dårligt naboskab. 

Dette var dog tilfældet for kvinden, der strømmede til det populære sociale medie Reddit, for at dele historien der ikke var at skrive hjem om. 

Den forfærdelige historie har også fået en række oprevet brugere til tasterne, og har i skrivende stund fået 9.200 kommentarer. 

Det er måske heller ikke så mærkeligt, for hvem i alverden havde forestillet sig, at vågne til sådan et brev i postkassen fra en af dine naboer. 

Brevet løftede sløret for en hidsig nabo: 

“Vi, dine naboer, er blevet opmærksomme på, at potteplanterne ved din indgang er dekorationer, der ikke er ægte. Dette er ikke i overensstemmelse med, hvordan det ser ud i resten af ​​kvarteret og ser meget dårligt ud for os, der har rigtige planter, og måske en dag, når vi vil sælge vores hus og finde potentielle købere, så ender de med, at løbe efter de har set dine planter”. 

En række af kommentarerne påpeger, at naboen har større problemer i livet end falske planter. 

Det skriver det norske medie sosialnytt.

Sådan ser brevet ud: 

Foto: Privat

Brevet fra naboen indeholder sågar en klar anbefaling om at fjerne planterne inden to dage, medmindre hun ønsker et besøg fra politiet og en sagsøgning. 

Desuden hævder brevet, at de 14 beboere på vejen er blevet enige om det. 

Om dette er sandt, er endnu uvist. 

Mange brugere på mediet er grundigt underholdt over, hvad politiets reaktion på sådan en henvendelse vil være.

 

 

 

Dagens Gossip