Mascha Vang orker det ikke: Det bliver fjernet

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.

Det bliver slettet, lyder det fra bloggeren og influenceren.

Det er ikke lang tid siden, at der kom familieforøgelse i hjemmet hos Mascha Vang. Katten Bella fik killinger, og den nyhed delte bloggeren og influenceren i et Instagram-opslag:

“Bella er i dag blevet mor til 4 skønne killinger. To drenge og to piger,” skrev hun og gjorde det klart, at de små katte ikke kan reserveres.

Det har hun nu følt sig nødsaget til at understrege igen. I et nyt opslag fra søndag skriver Mascha Vang:

“Killingerne kan IKKE reserveres. Jeg har fået ca. 700 henvendelser fra folk der vil købe dem, og jeg kan ikke besvare flere henvendelser herom. Beklager.”

Der er ingen tvivl om, at de små katte er populære blandt Mascha Vangs følgere. 6.380 Instagram-brugere har trykket like til billedet, hvor hun gør det klart, at de ikke kan reserveres.

Men der er også mange, der føler sig nødsaget til at komme med katteråd og lege “kattebetjente”, ifølge Mascha Vang. Det orker hun ikke at høre på længere.

Det bliver slettet, lyder det fra bloggeren og influenceren. Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Det bliver slettet

Derfor har Mascha Vang valgt at slette beskeder. Det fortæller hun også i opslaget:

Foto: Instagram.

“Jeg orker ikke folks beskeder om hvad jeg bør og ikke bør, og alle former for “kattebetjente” bliver slettet”, skriver Mascha Vang og fortsætter: 

“Det er mine killinger, og hvad jeg gør med dem, er min sag. Jeg er sikker på, der er mange fora, hvor I kan komme med jeres holdninger - dette er ikke et af dem. Det er huskatte-killinger, og de er ikke til salg. Længere er den ikke,” slår influenceren fast.

Du kan se opslaget fra Mascha Vang herunder:

 

 

 

 

Dagens Gossip