Medie: Nærmeste familie vender prins Henrik ryggen

Der var tale om et brag af en nytårsbombe, da dronning Margrethe den 31. december 2015 på direkte fjernsyn annoncerede, at prins Henrik valgte at gå på pension.

Selv om nyheden, der blev overbragt i dronningens nytårstale, snart er et halvt år gammel, så har sladderpressen ikke mistet interessen for den 81-årige prins.

Ugebladet Her & Nu kommer nu med et bud på, hvorfor prins Henrik ikke deltog i den svenske konges 70-års fødselsdag i slutningen af april måned.

Til den store fest i Stockholm måtte Carl Gustaf og resten af festdeltagerne kigge langt efter den aldrende prins, da det danske kongehus var repræsenterede af dronningen og kronprinsparret.

Fraværet af prins Henrik var ikke, fordi han var syg og dårlig. For mens resten af familien deltog i festen på slottet i Sverige, så havde den franskfødte prins travlt med en officiel opgave i København, hvor han var med til at fejre Ordenshistorisk Selskabs 50-års jubilæum.

Selv om Prins Henrik er protektor for selskabet, der har et formål at fremme studiet af de skinnende ordeners og medaljers historie, så kan deltagelsen ses som et tegn på en utilregnelig opførslen fra prinsen, skriver det populære ugeblad.

Læs også: Forarger igen igen: Sverige raser over prins Henrik

Sladderbladet skriver, at de har talt med kilder i hoffet, der ikke tøver med at betegne prins Henrik som 'et løsgående missil, der efterhånden opfører sig fuldstændig utilregneligt'.

Her & NU skriver, at de ansatte på Amalienborg frygter, hvad den pensionerede prins kan finde på at gøre, og samtidig spekulerer bladet i, om det i virkeligheden var familien, der bad prins Henrik om ikke at deltage i den runde fødselsdag i Sverige.

Det sker af frygt for hvad prinsen kan finde på af pinligheder, når han er omgivet af familien af kronede hoveder fra hele Europa, skriver Her & Nu.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip