Megan Fox med uvant forespørgsel, da hun hørte om ulve under indspilning

Foto: Shutterstock.com

Hollywood-stjernen Megan Fox var i Norge forrige sommer for at indspille en arkæologserie til TV-kanalen Travel Channel. Hun havde dog en forespørgsel, som de ikke er vant til i Norgen, da hun fik at vide, at der var ulve i området.

Ulven har været et af de mest omtalte dyr i Danmark i løbet af de seneste år, og i vores naboland Norge, kan de heller ikke helt undgå at komme udenom rovdyret.

I disse dage skyldes det dog, at verdensstjernen Megan Fox, var på besøg i Norge forrige sommer for at indspille scener til arkæologserien, Legends of The Lost with Megan Fox, som fik premiere på den amerikanske kanal, Travel Channel i december.

Mens hun befandt sig i området i Gaupesteinmarka, der er et naturreservat i Norge, hvor hun skulle lede efter forskellige vikingemyter, blev hun fortalt, at der var ulve i området. Det var bestemt ikke noget, der gjorde den populære Transformer-stjerne særlig tryg, og hun krævede derfor, at der skulle være bevæbnede vagter omkring hende.

Det fortæller gårdejer Jan Gjestang, der ejer det stykke land, hvor indspilning blev foretaget.

”Nogen havde advaret hende om, at der kunne være ulve i området. Da hun hørte det, krævede hun beskyttelse. Så der måtte den lokale repræsentant skynde sig at finde bevæbnede vagter, som kunne passe på, at der ikke kom en ulv ind på området. Det er dog en ret uvant forespørgsel her i Norge, så de kunne ikke finde nogen,” fortæller Jan Gjestang til Smaalenenes Avis. Gårdejeren måtte derfor selv træde til.

”Så jeg stillede mig op med min søn, og vi stod hver især klar med vores bøsser, og med patronerne nede i lommen,” lyder det fra Jan Gjestang.

”Tror ikke, at hun er vant til de begrænsninger”

Episoden de var i Norge for at filme, handlede omkring vikingemyter, og derfor havde de valgt reservatet, da det både er en smule skummelt og vækker en del mystik.

Gårdejeren er dog ikke sikker på, at Megan Fox helt vidste, hvad hun gik ind til, for det var bestemt ikke de luksuriøse forhold, som hun ellers er vant til, når hun indspiller film i Hollywood.

”Jeg tror heller ikke, at hun er vant til så begrænsede forhold, som vi har her,” fortæller gårdejeren, der understreger det ved at vise, at der ikke engang er mulighed for at benytte sig af et toilet.

Læs også

Bizar video: 33-årig slikker på fremmeds dørtelefon i flere timer

 

 

Dagens Gossip